Relleu a la banqueta de l’Olot

Des d’aquest dimarts, Raúl Garrido i Kevin Martínez deixen de ser els tècnics del primer equip de la Unió Esportiva Olot. Per intentar capgirar la trajectòria i la situació a la classificació, el club creu que necessita un canvi i decideix prescindir dels entrenadors valencians, que tanquen una etapa inoblidable de tres temporades i mitja a la banqueta olotina. Garrido s’acomiadarà aquest migdia en roda de premsa a l’Estadi Municipal. 

Des de la UEO agraïm el compromís, professionalitat i dedicació de Garrido i Kevin en els tres cursos i mig com a tècnics i el més d’un centenar de partits que han dirigit el nostre equip. Per al record quedarà la salvació miraculosa de la primera temporada i els passos endavant dels cursos següents, classificant-nos dos cops per a la Copa del Rei, practicant un futbol d’alt nivell, frenats en sec per la irrupció de la Covid-19. Un tàndem valencià exemplar que s’ha integrat plenament a la ciutat i a la filosofia de proximitat del club, a més de connectar des del primer dia amb l’afició. Garrido s’acomiadarà aquest migdia (12.30h) en roda de premsa a l’Estadi Municipal.

Des del consell d’administració s’ha decidit buscar un revulsiu per tal de sacsejar la tendència de resultats i intentar treure el cap de les últimes posicions de la classificació. En les properes hores comunicarem el nom del substitut de Raúl Garrido, que agafarà les regnes per aquesta segona volta.

Gràcies per tot i per tant, Raúl i Kevin! Dos dels nostres, per sempre!

Leave a Reply