Gabri Garcia és l’escollit

El sallentí Gabri Garcia agafa la batuta de la Unió Esportiva Olot fins a final de temporada. El del Bages, reconegut ex-jugador professional i ex-tècnic de l’Andorra i del Barça juvenil, serà el substitut de Raúl Garrido amb el propòsit de revertir la situació esportiva del primer equip. Gabri, que demà ja dirigirà la seva primera sessió, serà presentat aquest dimecres al migdia a l’Estadi Municipal. 

Gabriel Garcia de la Torre (Sallent, 10-02-1979) serà el nou entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Olot. El tècnic del Bages va començar la seva carrera a les banquetes com a assistent en el FC Barcelona B, precisament l’últim rival de Raúl Garrido. Al 2015 va agafar les regnes del Juvenil A del Barça i dos anys més tard va viure una aventura a l’estranger a les files del FC Sion (Suïssa). El desembre del 2018 va firmar per l’Andorra de Gerard Piqué, aleshores a Primera Catalana. Va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió i va accedir directament a Segona B, on va dirigir l’equip andorrà mitja temporada fins que va ser destituït.

Com a jugador, Gabri és especialment recordat pel seu pas pel FC Barcelona amb gairebé 130 partits al primer equip després de formar-se a la Masia en una fornada prodigiosa amb els Xavi, Puyol, Mario Rosas i companyia. A nivell estatal, va ser internacional en les categories inferiors i també va debutar amb la selecció absoluta. També va jugar a l’Ajax d’Amsterdam, l’Umm-Salal de Qatar i a Suïssa al FC Sion i el Lausanne-Sport abans de penjar les botes.

Des de la direcció esportiva es considera que Gabri encaixa plenament en el perfil i la idea futbolística de ser protagonistes amb la pilota que proposa la UEO i arriba a la Garrotxa amb moltes ganes per intentar revertir la situació i capgirar la tendència de resultats. El bagenc, que demà ja dirigirà l’entrenament i s’estrenarà diumenge a casa contra el Nàstic, serà presentat aquest dimecres a les 13.15h a l’Estadi Municipal. Benvingut al club, Gabri! Sort i encerts en aquesta nova etapa!

Leave a Reply