Gabri Garcia: “Tots hem de fer un esforç per sumar”

Aquest dimecres al migdia s’ha fet la presentació de Gabri Garcia com a nou tècnic de la Unió Esportiva Olot sobre la mateixa gespa de l’Esadi Municipal. El sallentí, que estarà acompanyat per Miquel Ángel Muñoz i tindrà la col·laboració d’Héctor Simón, arriba amb il·lusió i compromís per revertir la situació negativa sense perdre la identitat que ha fet créixer el club en les últimes temporades. Un entrenador que vol ser protagonista amb la pilota i que demana la implicació i esforç de tothom per superar aquest moment complicat. El president Joan Agustí l’ha definit com un referent com a jugador i el director esportiu ha destacat l’encaix de la seva metodologia i estil amb que proposa la UEO. 

Declaracions de Gabri Garcia

“Per mi avui és un gran dia per formar part d’aquest gran club que és la Unió Esportiva Olot”.

“Agraeixo la confiança de Sergi Raset i la junta directiva que m’han donat la possibilitat de tornar a entrenar. Tenia moltes ganes de reprendre una nova aventura”.

“Vull transmetre ganes i un compromís que demostraré cada dia. Això va lligat a la identitat del club, que ha fet un treball boníssim per créixer en els últims anys”.

“Em defineixo com un entrenador amb una idea clara de ser protagonista amb el joc per intentar ser un equip perillós i competitiu”.

“L’Olot és un equip que he seguit en les últimes temporades i crec que té molt recorregut. La idea és continuar creixent en aquesta línia”.

“Tenim poc temps i la necessitat màxima de sumar. Ens hem d’adaptar tots, jo el primer, i hi ha d’haver un esforç de tothom. A l’afició li dic que cregui en l’equip”.

“L’objectiu ara mateix és sortir de la zona vermella on estem, després ja ho veurem. Hem de guanyar per canviar dinàmica i mentalitat, treure’ns aquesta pressió de sobre”.

Declaracions del president Joan Agustí

“La ratxa de resultats i la posició a la classificació ens han portat a buscar un revulsiu i aquest és en Gabri Garcia, una persona formada amb la cultura futbolística del Barça, amb experiència a Segona B i també a nivell internacional. Per nosaltres és un referent”.

“Busquem continuar amb una proposta constructiva de futbol, continuar amb un futbol de posar la pilota a terra i que la nostra afició pugui gaudir del nostre equip. Tenim l’objectiu immediat de sortir de les posicions de descens i mentre hi hagi possibilitats, buscar que el club pugui estar en una categoria que no es pateixi tant econòmicament”:

Declaracions del director esportiu Sergi Raset

“Hem tingut clar el perfil i la persona que havia de liderar aquest equip. En Gabri encaixa perfectament amb l’estil que volem imposar, tenim una plantilla amb un perfil de jugador de ser protagonistes amb la pilota.

“La seva metodologia encaixa perfectament amb aquesta idea, tenia bastant clar que havia de ser ell. L’he vist amb moltes ganes, l’experiència com a jugador a l’elit el pot ajudar. És una persona preparada i capacitada, sobretot que ve amb moltes ganes i molta humilitat per seguir creixent com a entrenador”.

Leave a Reply