shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Genís Montolio apuntala l’eix defensiu

Genís Montolio es converteix en el segon fitxatge d’hivern de la Unió Esportiva Olot després de Samu Pinto. Central barceloní de 24 anys i bona planta que cobrirà la plaça d’Aspar i que té cert bagatge a la categoria en filials com els del Villareal, Levante UD i recentment Alavés. Montolio, que signa fins a final de temporada, ja estarà disponible per aquest diumenge en l’estrena de Gabri Garciai a la banqueta. 

Genís Montolio Lafuente (23-07-1996, Barcelona) es va formar en les categories inferiors de l’Espanyol, també va passar per la base de la UE Cornellà abans d’aterrar al filial del Villarreal, en el qual va militar dues temporades a Segona B (12 partits disputats). En el seu currículum també hi consta un partit d’Europa League amb el primer equip durant la temporada 2017-18. Després d’un pas breu per l’Espanyol B, el curs següent va firmar per l’Atlético Levante, on va tenir molta continuïtat amb 30 partits disputats, 28 com a titular. Aquí també es va estrenar amb el primer equip granota en un duel de Copa del Rei. I la temporada anterior la va disputar a l’Alavés B, equip on també va gaudir de màxim protagonisme amb 21 partits (tots com a titular) abans de l’aturada de la pandèmia. Actualment estava sense equip.

Des de la direcció esportiva es considera Genís Montolio com un perfil de jugador jove (24 anys), corpulent i poderós en joc aeri (1’83) i que s’adapta a la idea futbolística del club per cobrir el buit deixat per Lluís Aspar, traspassat recentment al Sevilla FC. Montolio, que avui ja s’ha entrenat amb la plantilla, firma fins a final de temporada i ja podria debutar en el partit d’aquest diumenge contra el Nàstic de Tarragona. Benvingut a la Garrotxa, Genís! Sort i èxits tenyits de vermell!

Leave a Reply