Genís Montolio apuntala l’eix defensiu

Genís Montolio es converteix en el segon fitxatge d’hivern de la Unió Esportiva Olot després de Samu Pinto. Central barceloní de 24 anys i bona planta que cobrirà la plaça d’Aspar i que té cert bagatge a la categoria en filials com els del Villareal, Levante UD i recentment Alavés. Montolio, que signa fins a final de temporada, ja estarà disponible per aquest diumenge en l’estrena de Gabri Garciai a la banqueta. 

Genís Montolio Lafuente (23-07-1996, Barcelona) es va formar en les categories inferiors de l’Espanyol, també va passar per la base de la UE Cornellà abans d’aterrar al filial del Villarreal, en el qual va militar dues temporades a Segona B (12 partits disputats). En el seu currículum també hi consta un partit d’Europa League amb el primer equip durant la temporada 2017-18. Després d’un pas breu per l’Espanyol B, el curs següent va firmar per l’Atlético Levante, on va tenir molta continuïtat amb 30 partits disputats, 28 com a titular. Aquí també es va estrenar amb el primer equip granota en un duel de Copa del Rei. I la temporada anterior la va disputar a l’Alavés B, equip on també va gaudir de màxim protagonisme amb 21 partits (tots com a titular) abans de l’aturada de la pandèmia. Actualment estava sense equip.

Des de la direcció esportiva es considera Genís Montolio com un perfil de jugador jove (24 anys), corpulent i poderós en joc aeri (1’83) i que s’adapta a la idea futbolística del club per cobrir el buit deixat per Lluís Aspar, traspassat recentment al Sevilla FC. Montolio, que avui ja s’ha entrenat amb la plantilla, firma fins a final de temporada i ja podria debutar en el partit d’aquest diumenge contra el Nàstic de Tarragona. Benvingut a la Garrotxa, Genís! Sort i èxits tenyits de vermell!

Leave a Reply