Obrim les portes de l’Estadi Municipal (Vincular carnet APP)

El derbi gironí d’aquest diumenge a les 17h entre UE Olot i UE Llagostera podrà comptar amb els nostres socis i sòcies a les grades de l’Estadi Municipal. A partir de dimecres al matí (10h), es podran fer les reserves de places a la botiga d’INTEGRA (Carrer Sant Esteve d’Olot) o a través de l’APP oficial del club. Un cop feta la vostra reserva us informarem dels passos a seguir. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció i seguint les limitacions d’aforament que marca el Procicat. Hi haurà zones delimitades a les grades i es compliran totes les mesures de seguretat per garantir els protocolos logístics i sanitaris corresponents. Aquest és un servei exclusivament per als socis de la UEO i no es posaran a la venda entrades a taquilles. 

*IMPORTANT: Per tal d’agilitzar la reserva prèvia cal tenir vinculat el carnet de soci a l’APP i estar al corrent del pagament de la quota. Hem habilitat un telèfon de suport (631004533) i un correu electrònic (avila@ueolot.com) per solucionar qualsevol incidència en aquest procés. També tenim el manual penjat a la web i que us facilitem en el següent enllaç:

APP UE OLOT

 

 

Leave a Reply