Fi de la primera fase (RCD Espanyol B 2-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot no pot tancar la primera fase amb un resultat positiu i cedeix una derrota a Sant Adrià (2-1). El filial del RCD Espanyol ha tingut les ocasions més clares però ha estat l’Olot qui s’ha avançat amb un gran gol de Juan Delgado. Abans del descans, Alan Baró s’ha marcat l’empat en una jugada desgraciada i ja a la represa, Becerra ha situat el segon amb un cop de cap dins l’àrea. Creu i ratlla, hem de pensar en l’Atzeneta i en donar-ho tot en el tram determinant del curs. 

Com els crancs. Després del pas endavant que va suposar la victòria en el derbi gironí, avui la UEO ha tornat a recular amb la derrota contra el rival més directe, un RCD Espanyol B que ha exhibit tot el seu talent emergent, especialment en la primera meitat. El filial perico, que estrenava tècnic amb Luis Blanco a la banqueta, ha sortit fortíssim amb clares ocasions de gol. Svenson, Becerra i fins i tot un tir de Gori al travesser han posat en alerta al conjunt olotí. També Alan Baró l’ha salvat de la ratlla després d’una rematada al segon pal. Els garrotxins s’han activat a partir del minut vint amb la primera aparició de Soler per banda dreta, a punt de connectar amb Pol Prats i Delgado. El davanter ebrenc, un altre cop jugant entre línies amb Álvaro Salinas, ha rematat massa creuat després de la bona assistència de Soler. Eren els millors minuts de l’Olot i Juan Delgado hi ha posat la rúbrica amb la seva tercera diana consecutiva. Passada llarga sensacional de Soler, l’eldenc supera per velocitat als defenses locals i bat Fortuño amb un xut a mitja alçada (34′). Calia mantenir com fos aquest preuat marcador fins al descans però no ha pogut ser. Bona jugada de Nabil per banda esquerra, arriba fins a la línia de fons, fa la centrada de la mort i Alan Baró s’introdueix la pilota a la pròpia porteria (41′). Una acció desafortunada just abans d’anar a vestidor que ha deixat la igualtat de forces en l’electrònic.

A l’Olot només li valia la victòria però l’empat no era un signe del tot dolent, ja que l’Espanyol B no s’escapa a la classificació de cara a la segona fase. Els blanc-i-blaus també han sortit decidits a quedar-se amb els tres punts i ben aviat han pogut posar-se per davant. Jugada per banda dreta de l’osonenc Ferran Jutglà, centrada precisa al cap de Camilo Becerra, que no perdona pràcticament dins l’àrea petita (56′). Aquest gol ens ha deixat tocats i Gabri Garcia ha buscat més control a la banqueta amb Eloi Amagat i Pedro, que reapareixien després de no ser-hi en el derbi gironí. Els olotins han buscat la manera de tornar a entrar dins del partit, però els ha mancat profunditat i precisió en l’última passada. Delgado s’ha barallat amb tota la defensa local i ha signat un partidàs baixant pilotes d’esquenes, però l’equip no ha estat capaç de generar més cabal ofensiu destacable. Passem pàgina i canviem de fase, ens queden vuit partits per aixecar-nos. Aquest vespre ha sortit al calendari i comencem a casa contra l’Atzeneta i també acabem a casa contra la Peña Deportiva. És l’hora de l’afició, és moment del Número 12, començant per aquest diumenge a les 18h. Junts ens hem d’aixecar, junts ho farem!

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol B: Fortuño, Nil Jiménez, Alejandro, Villahermosa, Becerra (Julen, 82′), Jutglà, Svenson (Ivan Gil, 65′), Nabil (Pedro Torres, 65′), Ricard Pujol (c) (Genar, 45′), Gori (Mahicas, 74′) i Omar.

UE OLOT: Ballesté, Soler, Barnils (Joel Arumí, 59′), Genís (Carles Mas, 84′), Masó (c), Pol Prats (Eloi, 59′), Salinas (Pedro, 59′), Alan Baró, Kilian, Vivi (Samu Pinto, 70′) i Juan Delgado.

Gols: 0-1, Juan Delgado (34′), 1-1, Alan en pròpia porteria (41′), 2-1, Becerra (56′).

Àrbitre: Salvador Abril Portillo. Ha amonestat a Alejandro Pérez (RCDE) i Juan Delgado, Kilian i Masó (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 22a jornada del campionat de lliga del subgrup A del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 500 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besòs.

Leave a Reply