Activada la reserva prèvia per al partit d’aquest diumenge

Des d’aquest dimecres a les 10 del matí ja està activada la reserva prèvia per al partit d’aquest cap de setmana de la Unió Esportiva Olot contra l’Atzeneta UE. L’enfrontament, el primer de la segona fase, es disputarà diumenge 4 d’abril a les 18.00h a l’Estadi Municipal. Es seguirà el mateix procediment que en el derbi gironí contra el Llagostera amb l’aforament limitat que marca el Procicat i seguint estrictament els protocols logístics i sanitaris per vetllar per la seguretat dels nostres aficionats. S’ha de fer la reserva a través de l’APP oficial o a la botiga d’INTEGRA situada al centre de la ciutat. Recordem que no es vendran entrades a taquilles i que aquest és un servei exclusivament per als socis i sòcies del club. 

Leave a Reply