Petits grans detalls (UE OLOT 1-3 Orihuela CF)

Dolorosa derrota de la Unió Esportiva Olot contra l’Orihuela a l’Estadi Municipal. Els de Gabri Garcia han començat dominant i obrint el marcador amb una rematada de cap d’Alan Baró, novament en acció d’estratègia. Els visitants, però, han reaccionat de manera fulminant a la represa amb les dianes de Toché, Chechu i Marí, ja a les acaballes. Primera ensopegada de la segona fase després de dos triomfs seguits que ens obliga a remar més fort per recuperar posicions i sensacions. Diumenge vinent, sortida al camp de la Peña Deportiva.

Pas en fals. Després de dues victòries consecutives amb solidesa defensiva i efectivitat atacant, l’Olot buscava la tercera que el pogués situar en una posició més franca per acostar-se a l’objectiu. Un partit amb una meitat per cada equip que s’ha emportat el conjunt de Machuca, més sencer i encertat en els últims metres. Primera meitat de domini olotí tot i l’ensurt inicial de Chechu, ben solventat per Ballesté. Escoruela, amb la testa, també ha tingut la seva oportunitat en estratègia. La pissarra ha tornat a brillar de forma determinant amb el gol d’Alan Baró, repetint el guió i els mateixos socis que el dia de l’Atzeneta. Llançament d’Eloi Amagat des de la cantonada i cop de cap imperial del central de Darnius (13′). Més accions per amplir la renda amb un tir de Salinas que Aitor Arias ha rebutjat a córner i una altra rematada aèrea de Baró, aquest cop sense fortuna. Per part alacantina, una centrada molt perillosa de Ferran Giner que s’ha passejat per l’àrea petita. Temps de descans amb resultat favorable, arribades més destacades i control del joc.

Res feia pensar que a la represa es pogués girar la truita d’una manera tan radical. I menys després d’una altra rematada clara i neta d’Escoruela que Arias ha escopit a córner. Machuca ha recorregut a l’experiència de Toché i el davanter ha respost amb rendiment immediat. Jugada embolicada amb una doble maniobra i amb Ballesté batut que ha suposat el gol de l’igualada (59′). Només cinc minuts després, segona plantofada després d’una pèrdua en sortida de pilota i amb els olotins desplegant les ales. Un altre gat vell, l’ex-Girona Chechu Flores, ha aprofitat l’avinentesa per marxar disparat, creuar-la i capgirar l’electrònic (64′). Entremig, oportunitat d’or per a Juan Delgado, que ha fet un barret, ha retallat i el seu xut s’ha escapat per ben pocs centímetres. L’Olot ho ha seguit intentant movent-la d’un costat a l’altre amb les entrades de Samu Pinto, Xumetra, Pol Prats i Kilian Grant. Tota la carn a la graella per entrar de nou dins del partit. Però no hi ha hagut manera, i a sobre l’Orihuela ha clavat el tercer en una falta lateral. Ha estat Marí, lliure de marca al segon pal (85′). Una llàstima després de dos bons resultats, avui s’han esfumat els tres punts i no s’ha pogut mantenir la fiabilitat al darrere. Tocarà seguir remant, ningú va dir que fos fàcil i tenim cinc finals per davant. Les opcions hi són i els números sortiran si aconseguim una continuïtat de signes positius. Propers reptes, dues sortides al camp de la Peña Deportiva d’Eivissa i al camp de l’Atzeneta. Seguirem lluitant i polint petits grans detalls que decideixen partits. Fins al final, sempre!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ballesté, Soler (Pol Prats, 76′), Masó (Samu Pinto, 63′), Blázquez (c) Eloi, Salinas (Xumetra, 63′), Pedro, Arumí, Alan Baró, Escoruela (Kilian, 79′) i Juan Delgado.

Orihuela CF: Aitor Arias, Pina, Marín, Doriano (Álex Peréz, 73′), Mauro, Chechu (c), Marí (Salinas, 87′), Brian (Nil Garrido, 87′), Solano (Toché, 56′), Ferran Giner i Badal.

Gols: 1-0, Alan Baró (13′), 1-1, Toché (59′), 1-2, Chechu (64′), 1-3, Marí (85′).

Àrbitre: Alejandro Lucena Perdomo. Ha amonestat Joel Arumí i Kilian (UEO) i també Doriano (Orihuela).

Incidències: partit corresponent a la jornada 3 de la segona fase del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 500 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot.

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply