Arc de triomf (Orihuela CF 1-3 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot s’emporta la batalla de Los Arcos i arribarà amb opcions a l’última jornada. Victòria convincent contra l’Orihuela CF i cuinada en la segona meitat amb les dianes a la contra d’Eloi Amagat i un doblet de Pol Prats. Tercer triomf consecutiu amb Miquel Ángel Muñoz a la banqueta que ens manté ben a prop i amb possibilitats reals d’aconseguir l’objectiu. Diumenge vinent, la gran final contra la Peña Deportiva.

Deures fets. La UEO necessitava guanyar per allargar l’esperança i conservar les seves opcions per a la darrera jornada del campionat. Aquest matí, i sota una calor de ple estiu a Los Arcos, els olotins no només han suat a la samarreta sinó que han donat un cop d’efecte que els dóna molta vida de cara al desenllaç de la lliga. Primers minuts de tempteig amb més possessions llargues per a l’Olot, que poc a poc ha trobat joc entre línies per fer mal als locals. Les dues ocasions més destacades d’aquest primer temps han estat nostres; un tir llunyà de Barnils molt ben dirigit que Aitor Arias ha rebutjat a córner i una rematada al primer toc de Xumetra després de la bona centrada rasa de Joel Arumí. Per part de l’Orihuela CF, més joc directe buscant les prolongacions de Toché i les segones accions amb Chechu Flores portant la batuta de la majoria de jugades. Temps de descans amb la sensació que calia posar una marxa més a la represa per endur-nos els tres punts a la Garrotxa.

I de quina manera hem fet el pas endavant… Una segona meitat de manual controlant el tempo, sense concessions defensives i una alta efectivitat en ràpides transicions a l’esquena de la defensa. El primer gol han vingut als pocs minuts de la segona meitat; cavalcada des de camp propi de Xumetra, que la cedeix a Eloi Amagat dins l’àrea. El gironí, amb tota la calma del món, dribla un defensa i executa amb cama esquerra molt ajustat al pal (51’). Poc després arribaria una altra acció determinant, l’expulsió del lateral Víctor Olmedo per dues targetes grogues, la segona per fingir una caiguda dins l’àrea rival. A partit d’aquí s’han multiplicat els camins ofensius de la UEO, que ha disposat de més oportunitats a les botes de Juan Delgado i Álvaro Salinas. Al davant, però, un gran Aitor Arias que s’ha lluït amb intervencions de mèrit com en el partit de la primera volta a l’Estadi Municipal. La fuetada definitiva ha coincidit amb l’entrada de Pol Prats, explotant al màxim la seva velocitat al contraatac. El davanter ebrenc ha signat el 0-2 després d’una passada filtrada deliciosa de Pedro del Campo, un altre dels destacats (82’). Sense temps per celebrar-lo ja ha caigut el tercer, aquest cop amb incursió profunda de José Antonio Soler (85’). El d’Atzeneta li ha cedit al de Paüls, que ha definit amb rosca per completar el doblet i deixar vist per sentència el matx. Encara hi ha hagut temps per al golàs de Miguel Marí amb una rosca des de la frontal. Una petita taca en un expedient de matrícula d’honor. Tres de tres amb Miquel Ángel Muñoz a la banqueta amb 33 punts i ben a prop dels primers classificats d’aquest subgrup per a la permanència. No depenem de nosaltres, és cert, però podeu comptar que ens deixarem la pell per guanyar, esperar i somiar per a que tot surti rodat. Per això fem una crida als socis a omplir l’Estadi Municipal el proper diumenge a les 12h contra la Peña Deportiva. Últim partit, últims cartutxos. Motius de sobre per creure i confiar en aquest equip!

FITXA TÈCNICA:

Orihuela CF: Aitor Arias, Doriano (Gilabert, 75’), Mauro (Álex Pérez, 75’), Chechu ©, Marí, Toché, Solano (Cases, 61’), Lolo Pavón, Ferran Giner (Salinas, 70’), Badal i Olmedo.

UE OLOT: Ballesté, Soler, Carles Mas, Barnils, Eloi (Blázquez, 85’), Pedro, Joel Arumi, Alan Baró, Xumetra © (Pol Prats, 67’), Kilian (Salinas, 55’) i Juan Delgado (Vivi, 67’).

Gols: 0-1, Eloi Amagat (51’), 0-2, Pol Prats (82’), 0-3, Pol Prats (85’), 1-3, Miguel Marí (87’).

Àrbitre: Patiño Álvarez. Ha amonestat Joel Arumí i Salinas (UEO) i també Doriano (Orihuela). Ha expulsat per doble TG a Olmedo (Orihuela).

Incidències: partit corresponent a la setena jornada de la segona fase del grup tercer de Segona B amb la presencia d’uns 500 espectadors al Municipal Los Arcos d’Orihuela.

Leave a Reply