El capità besaluenc fa el primer pas

Albert Blázquez referma el seu compromís per una temporada més amb la Unió Esportiva Olot i es converteix en el primer futbolista confirmat per al nou projecte. El de Besalú, arrelat com ningú, disputarà el seu setè curs de vermell amb més de 170 partits a les seves espatlles. Tant de central com de lateral, el club s’assegura la continuïtat d’un dels puntals que també exerceix de formador al planter. 

Ja ho va fer un cop i ho ha tornat a fer. Albert Blázquez Robles (21-01-1992) va arribar a la UEO en la temporada fatídica 2015-16, la que va suposar el primer descens de la categoria de bronze. Format en planters de prestigi com RCD Espanyol i Villarreal, Blázquez va decidir quedar-se a Tercera Divisió per intentar buscar el retorn a Segona B. Dit i fet, l’equip va conquerir el títol i va pujar per la via ràpida. A partir d’aquí, quatre cursos més a Segona B en els quals el garrotxí ha anat agafant galons i ascendència dins del vestidor fins a lluir el braçalet de capità. A sobre la gespa, l’Albert poseeix un do a nivell tècnic en sortida de pilota, associació i desplaçament, a més d’un creixement en aspectes tàctics i defensius que el permeten ocupar les posicions de lateral, central o fins i tot interior. Un jugador plenament integrat en la filosofia i els valors del club i que també dóna un cop de mà al planter, ja que forma part del cos tècnic del Juvenil B amb “Ketxa” Vila i Llorenç Barris, un equip que per cert té a tocar l’ascens a Preferent després d’un curs sensacional.

Després de les quatre baixes de Ballesté, Soler, Salinas i Delgado, Blázquez esdevé la primera renovació per a la nova plantilla a la Tercera RFEF. Gràcies per la confiança, Albert! Ho tornarem a fer!

Declaracions d’Albert Blázquez

“La renovació no ha estat complicada. A ningú li agrada baixar de categoria, però jo valoro molt el ser feliç fent el que m’agrada i en un lloc que m’agradi. Aquí estic molt a gust, estic a casa, m’agrada la directiva, m’encanta l’Estadi i la seva gent, les instal·lacions on entrenem… Crec que tot això és el que em dóna més ganes de seguir”.

“El fet que sigui la meva setena temporada demostra que sóc feliç aquí i que no em surt a compte marxar i buscar una aventura en la qual dubto que estigui tant a gust com aquí a l’Olot”.

 

 

Leave a Reply