Albert Carbó (Peralada), nou tècnic de la UEO

La Unió Esportiva Olot aposta per un tècnic jove, preparat i de proximitat per liderar el nou projecte a Tercera RFEF. Albert Carbó acumula dues temporades d’experiència a Tercera Divisió amb el CF Peralada, equip amb el qual va aconseguir un meritori cinquè lloc just abans de l’aturada per la pandèmia. El tècnic peraladenc, de només 30 anys, serà presentat aquesta tarda (17h) a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Albert Carbó Benavent (08-08-1990, Peralada) és l’escollit per a la banqueta de la UEO. Després d’una curta carrera futbolística a Peralada mateix, Girona juvenil i Roses, l’empordanès va decidir passar-se a l’altra banda i començar a treballar com a entrenador i coordinador al futbol base de la UE Figueres. La seva gran oportunitat li va arribar el curs 2019-20 de la mà d’un ex-Olot mític com Nitus Santos, actual director esportiu del CF Peralada. Carbó va firmar un primer any excepcional al conjuny xampanyer, deixant-lo en cinquena posició i a només quatre punts del play-off just abans que la pandèmia obligués a parar la competició. Aquesta temporada, amb un format ben diferent i en el qual van lluitar en la fase de permanència, el jove peradalenc ha aconseguit salvar l’equip a falta de dues jornades. En total, el seu balanç a Peralada és de 22 victòries, 16 empats i 17 derrotes.

Es tracta d’un tècnic jove (30 anys), metòdic, treballador i amb bons coneixements tàctics. Un perfil de proximitat que encaixa perfectament en la filosofia de la Unió Esportiva Olot, que des de la direcció esportiva creu que és la figura idònia per retornar la il·lusió, el treball diari i les ganes de fer coses importants en aquesta nova Tercera RFEF.

Albert Carbó serà presentat aquesta tarda a partir de les 17.00h en una roda de premsa a la sala de premsa de l’Estadi Municipal, en la qual l’acompanyaran el president Joan Agustí, el vicepresident esportiu Dionís Cros i el director esportiu Sergi Raset. Benvingut a la Garrotxa, Albert! Sort i èxits en la nova etapa que avui obrim!

Foto muntatge: Óscar Pérez del Campo

Leave a Reply