Moha Abouhafs (Banyoles) també agafa bitllet de tornada

Després d’Èric Vilanova, la Unió Esportiva tanca un altre retorn, el de Moha Abouhafs, que ha jugat els dos últims cursos al CE Banyoles. Un altre producte del planter que va estar en dinàmica de Segona B i que  ve amb ganes i il·lusió per signar una bona temporada a Tercera RFEF. L’olotí, de 22 anys, és un mitjapunta amb arribada i gol que dotarà de més recursos ofensius al conjunt d’Albert Carbó. 

Moha Abouhafs El Baz (14-01-1999, Olot) es va formar al futbol base de la UEO fins a l’etapa juvenil abans de fer el salt al filial, el CF Sant Jaume, de 2a Catalana. No obstant, es tracta d’un jugador que ja entrenava regularment en dinàmica de primer equip amb Raúl Garrido i Kevin Martínez i que havia disputat uns quants amistosos amb el conjunt de Segona B. Les dues últimes temporades les ha jugat al CE Banyoles de Tercera Divisió amb alta participació (20+24 partits) i tres gols anotats. De fet, en el passat Torneig de l’Estany, Moha també va veure porteria precisament en el duel contra l’Olot.

Moha és un mitjapunta polivalent que destaca per la seva arribada, desequilibri i un cacau potent de llarga i mitja distància. Té bon 1×1 i canvi de ritme per desequilibrar i recursos tècnics per filtrar assistències. Com Èric Vilanova, és un perfil jove, ambiciós i de la casa que encaixa plenament en el que la direcció esportiva busca per al nou projecte a Tercera RFEF.

Ben tornat a casa, Moha! Sort i èxits en aquesta nova etapa!

Declaracions de Moha Abouhafs

“Tinc moltes ganes de jugar amb l’Olot. Tinc l’espina clavada de no haver debutat mai amb el primer equip i ara tinc l’oportunitat de treure’m aquesta espina per jugar i gaudir amb l’Olot”.

“És un projecte ambiciós per tornar a posar el club on es mereix. Després de jugar dos anys al Banyoles, crec que tinc molt assumida la Tercera Divisió i que podré ajudar l’equip en molts àmbits dins i fora del terreny de joc”

Leave a Reply