Barnils i Vivancos, dues baixes més a la medul·lar

Roger Barnils i Albert Vivancos trien un nou camí i no continuaran a la Unió Esportiva Olot la propera temporada. El futbolista de Seva, que sempre serà l’heroi de la salvació, tanca un cicle de quatre anys amb un rendiment excepcional tot i les lesions. Pel que fa al pivot bescanoní, s’acomiada després de dos cursos passant l’escombra al mig del camp i començarà una nova aventura a Primera RFEF. 

Roger Barnils i la UEO separen els camins després de quatre temporades memorables, 95 partits i 9 gols, una xifra prou meritòria tenint en compte la seva posició al terreny de joc. Tant de central com de pivot defensiu, l’osonenc ha ofert unes altes prestacions i serà recordat, de manera eterna, pel seu gol agònic contra l’Elche CF que ens va donar la permanència a Segona B en la temporada 2017-18. Pel camí, farcit de grans moments i de creixement constant, una greu lesió al genoll que el va apartar durant una campanya de la gespa, però que no ha impedit que aquest curs tornés a mostrar la seva millor versió (23 partits, 19 com a titular). Gràcies per tant, Beckenbarni! No t’oblidarem!

Qui també canvia de destí és Albert Vivancos, que aquest cap de setmana ha concretat el seu fixatge pel Real Unión de Irún, club que competirà a la nova categoria de Primera RFEF. Després de 47 partits tallant el bacallà i repartint joc al centre del camp, el pivot barceloní canvia d’aires i ha decidit posar fi a dos anys de vermell. Agraïts per la teva entrega i professionalitat, Albert! Moltíssima sort!

Leave a Reply