David Bigas (UE Llagostera), segona etapa a l’Olot

El tercer reforç de la Unió Esportiva Olot és un altre vell conegut de la nostra afició. Després de la seva sortida de Llagostera, David Bigas es compromet per tornar a defensar la samarreta vermella com va fer durant dues temporades i mitja. El lateral esquerre peraladenc, incansable, lluitador i dels que fa vestidor, ja sap el que és aconseguir el títol de Tercera i l’ascens a Segona B aquí a la Garrotxa.

David Bigas Vargas (19-06-1994, Peralada) es va formar a les categories inferiors del Girona FC, amb el primer equip del qual va arribar a debutar en Copa del Rei. Girona B, Sant Andreu i Hospi va ser el seu trajecte abans d’aterrar a l’Olot com a fitxatge hivernal en el curs 2015-16. Va ser l’any del malaurat descens i Bigas, juntament amb la columna vertebral com Blázquez, Abel, Jose o Héctor, va decidir quedar-se per tornar el club a la divisió de bronze. L’empordanès va ser indiscutible per a Calderé al lateral esquerre amb 33 partits disputats (28 com a titular). El curs següent, amb Posse i després amb Garrido, la seva participació va baixar però va contribuir en 24 partits per assolir la permanència de forma èpica en l’últim segon de l’últim partit. A partir d’aquí, Bigas va firmar per la UE Llagostera, club amb el qual no va poder tenir continuïtat per culpa d’una greu lesió al genoll de la qual ja està totalment recuperat.

Pel que fa al seu perfil futbolístic, no descobrirem ara les condicions físiques del jugador de Peralada. Lluita, entrega, profunditat, corpulència i el plus d’experiència i ofici que requereix la categoria. Lateral o carriler de fiabilitat defensiva i bona projecció a l’atac per centrar o combinar. Futbolista de proximitat, qualitat humana i que ja coneix la casa, mateix patró que Èric Vilanova o Moha Abouhafs per nodrir de cares conegudes i compromeses el nou projecte a Tercera RFEF.

Ben tornat al club, David! Junts tenim molt camp per córrer!

Declaracions de David Bigas

“Estic molt content de tornar a l’Olot, afronto aquesta nova etapa de la meva carrera amb molta il·lusió i amb ganes de començar a treballar. Quan em van trucar va ser fàcil decidir-me, i més sabent que hi ha l’Albert Carbó d’entrenador”.

“Penso que l’OIot té una molt bona estructura de club i que hi ha gent compromesa al darrere i amb ganes de fer les coses bé”.

“A nivell personal, tinc ganes de fer un bon any i de ser una peça important del projecte. Vull aportar la meva experiència i tornar aquest club centenari on es mereix”.

“Tornar a l’Olot no ha estat una decisió difícil. Veus en quin camp jugues i l’afició que t’anima i això no té preu. Penso que el club té les idees molt clares gràcies al seu president i la seva junta directiva”.

“Com a futbolista sóc contundent en defensa, molt de recorregut per banda i experiència a la categoria. I com a curiositat, vull recordar que en els meus dos anys jugant a Tercera Divisió he ascendit a Segona B”.

Leave a Reply