L’extrem Xavi Ferrón (UE Sant Andreu) esdevé el quart retorn

La Unió Esportiva Olot posa fil a l’agulla a la incorporació de Xavi Ferrón, davanter figuerenc que ja havia passat pel club durant els inicis a Segona B. Amb 28 anys, l’empordanès ha destacat a Tercera Divisió en clubs com Figueres, Peralada o Sant Andreu, el seu últim equip. Un futbolista que destaca per la seva velocitat, verticalitat i gol per ser una de les grans armes ofensives del bloc d’Albert Carbó. Després d’Èric Vilanova, Moha i Bigas, Ferrón és el quart fitxatge d’aquest estiu i serà presentat aquesta tarda.

Xavi Ferrón Palau (12-03-1993, Figueres) es va formar a cavall de la UE Figueres, Girona FC i RCD Mallorca, on va jugar en l’etapa juvenil. Amb l’Olot va firmar l’estiu de la temporada 2014-15 i va disputar un total de 10 partits abans de marxar cedit a la UE Figueres. Recordem, per exemple, el seu gol en Copa del Rei contra l’Huracán de Valencia o la diana decisiva contra el CF Badalona amb una ràpida diagonal en l’últim minut del partit. El curs següent va disputar 7 partits més amb la UEO a Segona B abans de marxar al Badalona. A partir d’aquí, Ferrón va militar al Girona B, CF Peralada (en dues etapes), UE Figueres (25 gols en tres temporades) i el seu últim destí, la UE Sant Andreu, on la campanya passada va participar en 11 partits a Tercera Divisió.

Als seus 28 anys, Ferrón arriba en la plenitud futbolística per reivindicar-se a la categoria. Un extrem habilidós, vertical i ràpid que pot jugar per les dues bandes i que sempre té el gol entre cella i cella. Lluitador, dinàmic i incisiu en la pressió…  Un futbolista que ja coneixem i que també s’emmarca en la idea del club; del territori, amb fam i bones condicions físiques i tècniques per ser un home determinant en la parcel·la ofensiva. El futbolista alt-empordanès serà presentat aquesta tarda (17.30h) a l’Estadi Municipal juntament amb un altre de la seva comarca, David Bigas.

Benvingut de nou, Xavi! Preparats per tornar a gaudir-te!

Declaracions de Xavi Ferrón

“Tinc molta il·lusió per tornar al club, guardo records meravellosos d’aquells anys i recordo la sensació de jugar a l’Estadi com si fos ahir”.

“Crec que puc aportar molta experiència, treball i esforç, això serà una bona base per intentar donar el millor de mi”.

“El projecte de l’Olot és ambiciós, crec que tots els que estimem el club hem de fer possible l’objectiu de tornar a pujar”.

“Els objectius personals són els de donar sempre el millor per a l’equip i pensar en els objectius col·lectius. Crec que aquesta serà la clau que ens portarà a l’èxit que tots desitgem”.

 

Leave a Reply