Salt de qualitat des de l’Empordà amb Bigas i Ferrón

Tarda de presentació doble a l’Estadi Municipal. Avui ha estat el torn del duet empordanès, David Bigas i Xavi Ferrón, que viuran una segona etapa al club més madurs i disposats a aportar un salt de qualitat per a la categoria. El lateral de Peralada, del mateix poble que el míster Albert Carbó vol tornar a gaudir del futbol després d’una greu lesió, mentre que el davanter figuerenc espera recuperar la seva millor versió després d’un any difícil. Amb aquests dos reforços, la plantilla comença a construir-se amb sis futbolistes confirmats.

En la roda de premsa davant dels mitjans de comunicació, David Bigas ha agraït l’oportunitat i s’ha mostrat content de tornar: “Ens coneixem tots, és una segona etapa que afronto amb moltes ganes i il·lusió. No tinc cap dubte que farem un bon equip i remarem tots en el mateix sentit”. El peraladenc, de 27 anys, considera que la lesió l’ha fet canviar a nivell anímic “Passen els anys, he madurat i després d’una lesió bastant greu veig les coses d’una altra manera. Espero aportar la meva experiència i tornar a sentir-me futbolista”. Per acabar, Bigas ha subratllat l’encant de l’Estadi Municipal, que s’ha de convertir en un autèntic fortí per assolir els èxits: “No hi ha haurà cap camp de la categoria com el nostre, jugar aquí no té preu i et dóna infinitats de possibilitats tant en atac com en defensa”.

Pel que fa a Xavi Ferrón, també s’ha desfet en agraïments cap a la directiva i desitja aportar la seva millor versió en aquesta segona etapa: “Estic molt content de ser aquí i poder tornar a casa. Intentaré aportar el màxim que pugui a l’equip i al club per tornar a la categoria que es mereix”. El ràpid extrem figuerenc reconeix que ha viscut una temporada difícil al Sant Andreu i que espera passar pàgina: “Vinc d’un any complicat, he tingut dues lesions i no he pogut tenir continuïtat. Tinc moltes ganes i crec que vinc en el meu millor moment per reivindicar-me i fer-ho el millor possible”. Un Ferrón que assenyala el canvi de mentalitat que ha experimentat respecte els seus primers anys a Olot: “La il·lusió continua intacta però quan ets jove veus les coses de manera. Ara estic molt més centrat i crec que puc aportar moltíssimes més coses que el vaig aportar abans”.

Per a la seva part, el director esportiu Sergi Raset ha assenyalat que es tracta de dos jugadors coneguts per l’afició i que han de ser reforços importants per donar un salt de qualitat. De Bigas, Raset en valora la seva potència física i la maduresa que ha assolit: “En David ja va viure un ascens de Tercera amb nosaltres. Jugador reconegut en categories superiors, lateral fort, contundent i amb recorregut. Arriba en un moment de maduració en la seva etapa futbolística i estic convençut que ens donarà un rendiment òptim tant a nivell defensiu com ofensiu”. I de Ferrón, Raset creu que serà una de les armes ofensives de l’equip: “En Xavi també arriba en un moment de maduresa, sempre ha tingut molt bones condicions. Jugador que pot córrer a l’espai i que pot jugar entre línies, té gol perquè defineix bé i entén bé el joc amb pilota i sense. Ve amb moltes ganes i motivat per venir per aconseguir èxits a l’Olot”.

Leave a Reply