NOTA INFORMATIVA: Junta General d’Accionistes

Aquest dijous al vespre s’ha celebrat la Junta General d’Accionistes de la Unió Esportiva Olot al Restaurant La Deu. Hi han assistit una quarantena d’accionistes representant el 50’2 del capital en un acte merament burocràtic per a traslladar el cessament i renovació de tots els membres del Consell d’Administració, que han mostrat la seva voluntat de continuar implicats en el projecte. El president Joan Agustí ha fet balanç del curs anterior i ha posat la lupa en els objectius de futur amb la idea d’augmentar la massa social i recuperar la categoria perduda del primer equip. 

Declaracions de Joan Agustí

“Era una junta purament administrativa i hi ha hagut presents més del 50% dels accionistes, per tant ha estat un acte espectacular”

“Hem informat de la marxa del primer equip, de les alegries que ens ha donat el futbol base aquesta temporada, hem fet un repàs dels actes d’inici del Centenari i hem parlat de com plantegem la temporada”

“L’Olot de Tercera RFEF d’aquest any ha de tenir dues coses; una afició humil i conscient que la categoria serà molt difícil i que haurem de lluitar tots els partits. Per fer projectes importants com a club necessitem doblar el número de socis, si el soci de l’Olot i la ciutat s’ho creuen, nosaltres farem grans coses. Necessitem ser molts més”.

 

 

Leave a Reply