Jordi Masó deixa de ser jugador de la UEO

El migcampista de Fontcoberta atura la seva trajectòria a la Unió Esportiva Olot per motius acadèmics. Jordi Masó se’n va després de quatre temporades a Segona B d’una entrega màxima i un compromís inqüestionable. Més de cent batalles en les quals s’ha convertit en un dels capitans i una peça bàsica dins i fora del camp. 

110 duels de competició contemplen el camí de Jordi Masó Ribas a la UEO. Un futbolista amb experiència en categories superiors (una seixantena de duels a Segona A amb el Llagostera) i que des d’un primer moment va connectar amb l’afició per la seva proximitat, sacrifici i sentiment cap als nostres colors. Exercint de pivot defensiu, d’interior o del que fes falta, el pulmó del Pla de l’Estany és d’aquells futbolistes que sempre suma, disposat a sacrificar-se per les causes col·lectives i amb el dipòsit de gasolina sempre ple per buidar-se per l’equip. Un exemple del que ha de ser un jugador professional però a la vegada arrelat al territori i entenent els valors i la filosofia del nostre club. En aquesta ocasió, però, Masó es veu obligat a tallar el seu trajecte amb la samarreta vermella per qüestions acadèmiques que l’impedeixen continuar amb la dinàmica d’entrenaments i partits.

Et trobarem a faltar, Jordi! Moltíssima sort i moltes gràcies per tants quilòmetres!

 

Leave a Reply