Continuïtat de Carles Mas, un puntal en defensa

Carles Mas dóna el sí definitiu i es converteix en la tercera renovació de la plantilla després d’Albert Blázquez i Albert Batalla. El central banyolí, doncs, iniciarà la cinquena temporada a la Unió Esportiva Olot, on acumula més d’un centenar de partits amb bon rendiment i fiabilitat defensiva. 

Un puntal defensiu. Carles Mas Bacardit ha concretat la seva continuïtat a la rereguarda de l’Olot i s’afegeix al capità Albert Blázquez i al porter Albert Batalla, a més dels quatre fitxatges ja anunciats. El banyolí, format a les categories inferiors del Girona FC i amb quasi una trentena de partits a Segona A, es queda per ser una referència a l’eix defensiu. Bona sortida de pilota, contundència i fiabilitat en el joc aeri són algunes de les qualitats del fubolista esquerrà de 28 anys, que enllaçarà el cinquè curs de vermell (només superat per Blázquez) i s’enfila als 112 enfrontaments oficials (37+35+22+18). Només alguna lesió ha minvat el protagonisme d’un jugador destinat a tenir un paper clau al bloc d’Albert Carbó pel seu ofici, trajectòria i rendiment.

Molt contents d’explicar aquesta notícia, Carles! Junts encara tenim moltes pàgines per escriure!

Declaracions de Carles Mas

“Valoro la renovació molt positivament. Ja és la cinquena temporada, estic molt arrelat al club i noto l’escalf de l’afició i de la junta directiva. M’agradaria retornar aquesta confiança que m’han donat tots aquests anys”

“Vull ajudar l’equip en el que pugui per tirar endavant i lluitar per tornar el club on es mereix i fer coses boniques”

“El projecte és molt seriós i atractiu, s’ha demostrat que l’Olot sempre fa un equip competitiu i que intenta donar el màxim. Segurament és un club més professional que la categoria en la qual està”

“M’agradaria aportar l’experiència d’aquests anys, conec la casa i sé la implicació que se’ns demana. També m’agradaria transmetre la il·lusió que des del club i l’afició hi ha per seguir fent passos endavant”

“L’objectiu primordial ha de ser, més que mai, col·lectiu per lluitar per aconseguir l’ascens una altra vegada. Enfocaré totes les meves forces intentant ajudar en les meves tasques”.

 

 

Leave a Reply