Oriol Ayala (UE Figueres), més centímetres i joventut per a la defensa

La Unió Esportiva Olot continua perfilant les posicions defensives amb l’arribada d’Oriol Ayala, central gironí de 24 anys procedent de la UE Figueres. Alçada, sacrifici i bon tracte de pilota d’un futbolista que, tot i la seva joventut, ja acumula un bagatge notable a la Tercera Divisió. Ayala es suma a Carles Mas, Gerard Batalla, Albert Blázquez i David Bigas com a futbolises de la rereguarda olotina. 

Oriol Ayala Serra (19-10-1996, Girona) va fer els seus primers passos al Gironès-Sàbat i a Fornells abans de cridar l’atenció del Girona FC amb 14 anys. La seva projecció no va passar desaparecebuda al Real Madrid, en el qual va jugar un any en la seva etapa juvenil. A partir d’aquí ja va iniciar-se el seu recorregut per la Tercera Divisió a les files del Palamós CF. Després de dos anys al degà, el gironí va militar dos cursos més al CF Reus Deportiu B, també de la mateixa categoria, per acabar jugant les dues últimes temporades a la UE Figueres, on ha estat titular indiscutible a l’eix de la defensa (23+22).

Com Gerard Batalla, es tracta d’un central de molta alçada (1’90m), però que a la vegada té criteri i fiabilitat en la sortida de pilota i elaboració del joc. Amb només 24 anys, Ayala ja atresora un currículum destacat a Tercera Divisió que li ha servit per guanyar en experiència, col·locació i contundència. Un altre futbolista de proximitat que s’identificarà amb el projecte i que té marge de creixement per convertir-se encara en un defensa més madur i complert.

Benvingut a la casa, Oriol! La teva sort serà la nostra!

Declaracions d’Oriol Ayala

“Crec que el meu fitxatge per l’Olot és fer un pas endavant en la meva carrera esportiva. És un club que sempre lluita per coses maques i que té un camp i una afició especial”.

“Penso que aquest és un projecte motivant i engrescador. Ja tinc ganes de començar a entrenar amb els nous companys”.

“Puc aportar experiència, alçada, sortida de pilota, solidaritat defensiva i polivalència”.

“Com a objectiu personal tinc el d’ajudar al màxim a l’equip per aconseguir tots els objectius que ens proposem, és a dir, retornar l’Olot on es mereix”.

Leave a Reply