shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Gerard Batalla (Sants), cinquena peça d’alçada

La Unió Esportiva Olot incorpora el defensa Gerard Batalla, germà de l’actual porter del club Albert Batalla. Té 19 anys, juga de central i prové del Sants de Tercera Divisió, on aquesta temporada ha acumulat més de 2.000 minuts i hi ha afegit quatre gols amb la seva alçada. El jove balaguerí és el cinquè reforç, i el primer que no és un retorn, per al conjunt d’Albert Carbó.

Gerard Batalla Porta (13-07-2001, Balaguer) es va formar a l’Atlètic Segre durant cinc anys i després va seguir les passes del seu germà a l’Ameria CF, en el qual va jugar com a cadet i juvenil. Després va tornar a Catalunya per competir amb el juvenil de l’Europa a Divisió d’Honor abans de firmar per la UE Sants. En el barri barceloní i just en el seu primer any d’amateur a Tercera Divisió, Batalla ha estat un fix a l’onze titular amb 25 partits disputats (23 com a titular) i quatre gols anotats, deixant mostres del seu olfacte a pilota aturada.

Es tracta d’un central de molta alçada (1’90) amb bon joc aeri i que, tot i ser dretà, pot ocupar les dues posicions de l’eix defensiu. Un perfil de jugador jove, ambiciós i amb projecció que ve amb ganes de sumar i consolidar-se a la categoria.

Benvingut al club, Gerard!

Declaracions de Gerard Batalla

“És una oportunitat molt bona per poder créixer en un club històric del futbol català i en el qual es treballa amb un gran compromís”.

“És un projecte molt il·lusionant amb l’objectiu clar d’aconseguir l’ascens”.

“Puc aportar molta energia, joc aeri i ganes de competir per coses grans”.

“Compartir equip amb el meu germà serà una gran experiència, ja que la nostra relació pot aportar molt bona connexió per al grup”.

Leave a Reply