Gerard Batalla (Sants), cinquena peça d’alçada

La Unió Esportiva Olot incorpora el defensa Gerard Batalla, germà de l’actual porter del club Albert Batalla. Té 19 anys, juga de central i prové del Sants de Tercera Divisió, on aquesta temporada ha acumulat més de 2.000 minuts i hi ha afegit quatre gols amb la seva alçada. El jove balaguerí és el cinquè reforç, i el primer que no és un retorn, per al conjunt d’Albert Carbó.

Gerard Batalla Porta (13-07-2001, Balaguer) es va formar a l’Atlètic Segre durant cinc anys i després va seguir les passes del seu germà a l’Ameria CF, en el qual va jugar com a cadet i juvenil. Després va tornar a Catalunya per competir amb el juvenil de l’Europa a Divisió d’Honor abans de firmar per la UE Sants. En el barri barceloní i just en el seu primer any d’amateur a Tercera Divisió, Batalla ha estat un fix a l’onze titular amb 25 partits disputats (23 com a titular) i quatre gols anotats, deixant mostres del seu olfacte a pilota aturada.

Es tracta d’un central de molta alçada (1’90) amb bon joc aeri i que, tot i ser dretà, pot ocupar les dues posicions de l’eix defensiu. Un perfil de jugador jove, ambiciós i amb projecció que ve amb ganes de sumar i consolidar-se a la categoria.

Benvingut al club, Gerard!

Declaracions de Gerard Batalla

“És una oportunitat molt bona per poder créixer en un club històric del futbol català i en el qual es treballa amb un gran compromís”.

“És un projecte molt il·lusionant amb l’objectiu clar d’aconseguir l’ascens”.

“Puc aportar molta energia, joc aeri i ganes de competir per coses grans”.

“Compartir equip amb el meu germà serà una gran experiència, ja que la nostra relació pot aportar molt bona connexió per al grup”.

Leave a Reply