Kilian Villaverde (Arosa), la segona arma ofensiva

La Unió Esportiva Olot afegeix dinamisme i talent a la línia atacant amb el fitxatge de Kilian Villaverde, extrem de 23 anys però força bregat en la Tercera Divisió. Terrassa, Granollers, Hospi o l’Arosa de Galícia, amb el qual ha ascendit a Segona RFEF, són alguns dels clubs per on ha passat el barceloní, que atresora més d’un centenar de partits a la categoria amb més d’una vintena de gols. Villaverde es suma a Xavi Ferrón com a elements verticals, incisius i perillosos en els esquemes d’Albert Carbó.

Kilian Villaverde Garcia (11-05-1998) es va formar a les categories inferiors del CE Sabadell fins a destacar en el seu juvenil de Divisió d’Honor. L’Hospi s’hi va fixar i el va fer debutar a Tercera Divisió, categoria on militaria durant tota la seva trajectòria. Després d’un any amb els riberencs va firmar per l’EC Granollers, on hi va estar durant una temporada i mitja abans de signar pel Vilassar de Mar. En els cursos 2019-20 i 2020-21 va vestir la samarreta del Terrassa FC, tot i que en el mercat d’hivern va fer les maletes fins a l’Arosa gallec, club amb el qual va marcar 6 gols i va obtenir l’ascens a Segona RFEF. En total, més d’un centenar de partits (112) a Tercera Divisió en els quals ha marcat 22 gols.

Entrant més en detallant en el seu perfil futbolístic, es tracta d’un jugador dretà de banda, tant a cama natural com a cama canviada, i que també pot ocupar la posició de punta. Té desequilibri en l’1×1, velocitat per encarar i bon xut des de la distància. Un futbolista ofensiu, dinàmic i vertical que veu porteria amb facilitat i que té unes condicions físiques òptimes per ser una de les armes atacants d’Albert Carbó i fer una parella temible amb Xavi Ferrón, un altre extrem dels de tota la vida.

Benvingut al club, Kilian! Sort, èxits i encerts de cara a porteria!

Declaracions de Kilian Villaverde

Ho valoro molt positivament ja que l’Olot és un gran club i em fa molta il·lusió venir a jugar aquí”.

“És un projecte molt ambiciós i atractiu amb un objectiu molt clar, aconseguir l’ascens”.

“Crec que puc aportar experiència, ja que porto dos anys consecutius fent el play-off d’ascens, a més de dinamisme, sacrifici i gols”.

“L’objectiu col·lectiu és l’ascens i a nivell personal vull donar el millor del mi mateix sobre la gespa”.

Foto: Arosa SC

Leave a Reply