Batalla i Ayala, presentació de dos centrals que donaran la talla

Aquest dimecres la Unió Esportiva Olot ha presentat dos dels últims reforços. Es tracta dels centrals Gerard Batalla i Uri Ayala, dos joves de molta alçada i que arriben motivats i amb ganes de fer créixer el projecte. El balaguerí, germà del porter Albert Batalla, destaca el pas endavant que suposa en la seva carrera i espera guanyar-se la confiança del tècnic. Pel que fa al defensa gironí, ja més bregat a la categoria, desitja aportar tota la seva experiència i energia al servei del grup. 

En la roda de premsa davant dels mitjans de comunicació, Gerard Batalla s’ha mostrat encantat de formar part de la família olotina: “És un projecte molt il·lusionant, tinc ganes de començar aquesta nova etapa i és un gran pas en la meva carrera. Espero tenir molts èxits i gaudir d’aquest gran club”. Ben assessorat pel seu germà, Batalla reconeix que ha tingut un paper decisiu en el fitxatge: “El meu germà m’ha dit que l’Olot és un gran club amb una organització molt professional. M’intentarà ajudar amb el que pugui i serà un company d’equip més. Ha estat un punt a favor que m’ha acabat de decidir”. Tot i ser defensa, el jove de Balaguer ha vist porteria en quatre ocasions aquesta temporada a les files del Sants: “Des que era petit que he tingut alçada i he tingut la capacitat de marcar gols, fins i tot el més important, el de la salvació del Sants. Vinc per aportar tot el que pugui i si és amb gols, doncs millor”. Conscient de la dura competència, Batalla desitja competir de valent per fer-se amb la titularitat: “Sé que és un club amb projecció d’ascendir i que costarà guanyar-me el lloc. La meva intenció és donar-ho tot i jugar el màxim de partits possibles. L’Olot ha baixat aquest any i vol recuperar la categoria, és una motivació més per poder aconseguir l’objectiu”

Per a la seva part, Uri Ayala arriba de la UE Figueres amb energia positiva i carregat de moral: “Estic molt il·lusionat, ja porto diversos anys voltant pel futbol català i estic molt content de firmar per un club com l’Olot. Ja fa cinc o sis anys que jugo a la Tercera Divisió, he viscut molts partits a la categoria i crec que puc aportar experiència”. El gironí, que a Vilatenim va assumir galons essent un dels capitans, està preparat per agafar el rol que calgui: “A Figueres vaig dur el braçalet i tenia un pes important dins de l’equip. Espero aportar tot el que pugui, vull jugar el màxim de partits i assolir tots els objectius que es marqui el club”.

El vicepresident esportiu, Dionís Cros, ha volgut destacar l’aposta per la joventut i la renovació que s’està fent a la plantilla: “Són jugadors d’alçada i que tenen molt de recorregut. Ens poden ajudar molt i espero que tinguin molts èxits, que també seran els nostres”. De Batalla, Cros subratlla que “té molt camp per córrer i fins i tot ha marcat quatre gols” i d’Uri Ayala, que “té molta qualitat i pot fer tant de central com de pivot defensiu”.

 

Leave a Reply