Kilian Villaverde i Albert Torra, per davant i per darrere

Dues presentacions més aquest dijous a l’Estadi Municipal. Avui ha estat el torn del porter Albert Torra i de l’extrem Kilian Villaverde, que s’uneixen a una plantilla que ja compta amb onze futbolistes confirmats. El jove de Manlleu, ben a prop de casa, arriba per aportar una competència sana a Batalla i mostrar el seu atreviment sota pals, mentre que el davanter barceloní, més motivat que mai, espera contribuir amb gols i assistències per complir les expectatives del seu fitxatge. 

Dia de comunicats i de roda de premsa. Aquest matí la UEO anunciava Albert Torra com a nou porter i a la tarda ja era presentat davant dels mitjans de comunicació. El jove osonenc considera una gran alegria fitxar per un club tan proper: “És un club històric, la gent em parla molt bé de l’Olot, sempre ha estat un club que n’he sentit a parlar i sempre m’ha agradat. El fet de ser de prop t’ajuda a entendre què és l’Olot. Ho sents, ho notes i ho vius”. Preguntat sobre la competència amb Batalla, Torra espera que sigui el màxim de sana possible i intentar esgarrapar minuts: “El meu objectiu és ser feliç i tornar a sentir-me protagonisme. Vinc d’una etapa bastant complicada d’estar parat i tinc ganes de tornar a gaudir del futbol. Olot és un dels millors llocs on puc anar”. Ja per acabar, el de Manlleu es defineix com un porter “atrevit” i que li agrada jugar amb els peus i sortir de l’àrea.

Pel que fa a Kilian Villaverde, destinat a ser un dels puntals ofensius de l’equip, valora positivament la seva tria per la Garrotxa: “Quan vaig rebre la trucada de Raset no vaig tenir molts dubtes en venir. L’Olot és un club històric i referent del futbol català, és un projecte ambiciós amb bones instal·lacions i bon tracte. Portava dos anys amb l’adrenalina de lluitar per objectius bonics i ara vinc aquí per tornar l’Olot no ha d’estar i on no hauria d’haver baixat”. Villaverde, il·lusionat, content i amb ganes de començar a rodar, vol sumar de totes les maneres en la faceta ofensiva: “Puc jugar a les tres posicions de dalt i puc donar dinamisme, verticalitat, gols i assistències. Tot i tenir només 23 anys, puc aportar experiència a la categoria”. El “tigre”, com se’l coneix futbolísticament, arriba sense por de les expectatives: “Tot jugador té pressió i responsabilitat per demostrar el perquè han apostat per mi. Estic més motivat que mai”.

Per a la seva banda, el vicepresident esportiu Dionís Cros ha assenyalat que Kilian Villaverde “està cridat a ser un jugador important en la part ofensiva” i n’ha subratllat que “és desequilibrant, ràpid i té experiència a la categoria, que és el que necessitem”. Sobre Albert Torra, Cros creu que “farà una bona competència amb Batalla, és jove i té bon joc de peus. Ens anirà molt bé per cobrir la porteria”: 

 

 

 

Leave a Reply