Albert Torra (UE Llagostera), joventut i projecció sota pals

Després de la renovació d’Albert Batalla, la Unió Esportiva Olot tanca amb pany i forrellat la porteria amb l’arribada d’Albert Torra. El jove manlleuenc, amb passat a Llagostera, Peralada i Girona FC, és la vuitena incorporació de la plantilla i destaca pels seus reflexos i joc de peus. Serà presentat aquesta tarda a l’Estadi Municipal juntament amb l’extrem barceloní Kilian Villaverde. 

Albert Torra Codina (03-04-2000, Manlleu) es va formar al futbol base de l’AEC Manlleu i de cadet va saltar al Girona FC, on ben aviat ja va demostrar les seves condicions prometedores a la porteria. I és que amb 17 anys li va tocar debutar a Segona B amb el Peralada-Girona B en un partit al Camp d’Esports de Lleida. Torra, amb unes parades espectaculars, va signar una actuació memorable que va permetre puntuar al seu equip. El curs següent va fitxar per la UE Llagostera, participant de la dinàmica del primer equip i competint amb el seu filial de Primera Catalana (19 partits). Aquesta temporada passada ha estat el suplent del veterà Marcos Pérez però no ha tingut l’oportunitat d’estrenar-se a la divisió de bronze amb els llagosterencs.

Torra és un porter que destaca per les sortides i els reflexos, a més de dominar a la perfecció el joc de peus. Un jove talent de proximitat, just a l’altra banda del túnel de Bracons, que buscarà agafar embranzida i protagonisme en una categoria tan competitiva com la nova Tercera RFEF.

Benvingut a la UEO, Albert! Et desitgem tota la sort del món!

Declaracions d’Albert Torra

“Per mi és una gran alegria el fet de fitxar per l’Olot. Per la seva història és un dels equips potents de la categoria, sabem d’on ve i els jugadors que han passat per aquí. Un club català i i jo sóc de Manlleu, d’aquí al costat, això fa que m’hi pugui sentir bastant identificat”

“Veig que hi ha un bon projecte, és un equip que té opcions de fer alguna cosa bonica aquesta temporada, sobretot per jugadors que s’han fitxat, per jugadors que ja hi són, per estructura de club, per estadi, per ciutat… I pel nom que ss’ha fet l’Olot en el món del futbol”.

“Sóc un noi jove i crec que puc aportar ganes i un xic d’experiència que puc tenir en els meus anys d’amateur. Mai m’ha agradat definir-me com a porter, sóc valent i una bona persona que fa vestidor”.

“El meu objectiu principal és estar com a casa, estar feliç al club i anar a entrenar content cada dia. Arribar amb la il·lusió de competir i després la temporada ja dictaminarà el que passarà. Entrenar i donar-ho tot perquè el míster tingui dubtes de qui posar”.

Leave a Reply