El timó penja les botes i agafa un nou rumb

Hèctor Simón comunica la seva retirada dels terrenys de joc després de set temporades a la Unió Esportiva Olot. El timó s’ha convertit en el jugador del club amb més partits a Segona B, més de dos-cents, i hi ha afegit una trentena de gols. El capità de Llançà, que ho deixa per prescripció mèdica, s’acomiadarà de manera definitiva aquest migdia en una roda de premsa a l’Estadi Municipal. 

L’adéu del timó. Hèctor Simón Escudero posa punt i final a la seva carrera futbolística després d’un any difícil fora de la gespa a causa d’un accident amb bicicleta que li va provocar una lesió cervical. Unes molèsties que, seguint les indicacions mèdiques, li impedeixen seguir continuant gaudint de la pràctica del futbol. Simón, amb una dilatada trajectòria al futbol professional en clubs com RCD Espanyol, Sabadell, CD Castelló o Oviedo, va començar la seva aventura garrotxina en el curs 2014-15. L’any següent, tot i el descens de categoria, el llançanenc va seguir fidel al projecte per aconseguir el retorn a Segona B per la via ràpida. Des d’aleshores, quatre cursos més a la divisió bronze sent un dels motors del centre del camp amb lideratge, compromís i experència. A més, aportant gols, assistències, arribada i precisió a pilota aturada amb la seva cama dreta. En total, són 246 partits amb la samarreta de l’Olot (208 a Segona B, el primer del rànquing històric del club) i 30 dianes, que no està gens malament per un migcampista organitzador. En aquesta última campanya, ja fora de combat per una delicada lesió, l’empordanès ha col·laborat estretament amb el cos tècnic, sobretot en la recta final, per intentar assolir una permanència que finalment no ha estat possible.

Hèctor Simón s’acomiadarà de manera oficial i definitiva aquest migdia (12h) amb una roda de premsa a la sala de premsa de l’Estadi Municipal d’Olot. Serà l’últim adéu d’un capità que ha marcat època a la Garrotxa i que ha estat un exemple de superació i un referent per a les noves generacions. Gràcies per tot i molta sort en el futur, Hèctor!

Foto: Andrea Bolcato-UE Olot

Leave a Reply