La Bala de l’Estartit buida la munició

El futbolista empordanès deixa de formar part de la Unió Esportiva Olot després de tres temporades i mitja sent un dels referents ofensius de l’equip. Jordi Xumetra s’acomiada amb un centenar de partits i més d’una vintena de gols anotats. Un jugador consagrat en el futbol professional que ha marcat la diferència en els moments calents i que ara buscarà altres reptes en categories superiors.

Jordi Xumetra i Feliu va firmar per la UEO en el mercat d’hivern del curs 2018-19 amb l’etiqueta de jugador diferencial. Després d’un lògic període d’adaptació i un cop oblidades les lesions, la Bala de l’Estartit va mostrar la seva millor versió a la Garrotxa i es va guanyar l’estima i l’escalf de l’afició olotina. L’ex del Levante, Elche, Girona FC o Real Zaragoza, ben contrastat al futbol professional, va assumir responsabilitats i lideratge en la faceta atacant repartint assistències i marcant 23 gols (5+7+11) en els 100 partits justos defensant la samarreta vermella (14+32+29+25). Una vegada finalitzada una temporada complicada per a tots, Xumetra i l’Olot han decidit posar fi a la seva bonica relació i buscar aventures diferents dins del mateix panorama futbolístic català.

Gràcies per tot i molta sort, Jordi! Ens quedem amb els gols, bons records i alegries que ens has donat!

 

Leave a Reply