Engega la pretemporada del nou Olot

  1. OkEn marxa la pretemporada de la Unió Esportiva Olot 2021-22 amb una sessió matinal a les instal·lacions de Royalverd. Pendents de Sergi Arranz, que s’incorpora demà, i amb l’últim reforç de Ferran López, els d’Albert Carbó han començat a suar la samarreta amb una plantilla totalment renovada i farcida de joves amb ganes de fer-se un nom a la categoria. Remodelació també al cos tècnic amb l’arribada de Jordi Verdaguer i Jordi Fernández com a preparador físic i entrenador de porters. 

Declaracions del capità Albert Blázquez

“Amb ganes de tocar pilota un altre després de dos mesos i amb ganes d’anar agafant sensacions per preparar la temporada”.

“Costa una mica agafar el to físic, és normal, la gent dispersa la ment i se’n va de vacances. Però ho agafarem ràpid”.

“Molta gent nova però venen amb moltes ganes perquè volen fer un pas endavant en la seva carrera. Saben que venen a un dels clubs grans de la categoria”.

“Sempre que es fa un canvi d’aquesta magnitud cal adaptar-s’hi. Hem de començar fent un bon grup de companys, crear bones amistats dins i fora del camp. Si la gent està còmoda després tot és més fàcil”.

“A tots ens agrada jugar contra equips de superior categoria a la pretemporada, ens podem mesurar i veure quin nivell tenim. Hem de mirar de millorar i fer el que ens demana el míster”

“Entenc que sent el club que som i després d’haver baixat, som un dels rivals a batre i ja se’ns posi aquesta etiqueta. Els inicis ho marcaran tot i on estaràs al final. Hem d’estar ben treballats i preparats per al primer partit de lliga”

“Sincerament m’hagués agradat que es quedés algú més, sobretot els que som de per aquí. Els hi desitjo la millor sort del món i em quedo amb els que s’han quedat. Amb els nous i els que pugen de baix volem portar l’Olot on es mereix”

Declaracions del míster Albert Carbó

“Tots somiàvem en que arribés el primer dia, calçar-se les botes i trepitjar el verd. Veig tots els futbolistes molt predisposats i hem de preparar-nos en les millors condicions per competir en la primera jornada”.

“Ara mateix hem d’adaptar el futbolista després de les vacances. Ha quedat una plantilla molt nova i és moment de fer grup. Veig un bon grup humà i ambiciós, les coses aniran bé sens dubte”.

“Hem confeccionat una pretemporada amb rivals potents que ens exigiran i ens faran créixer com a equip. Ens faran mostrar una versió de l’Olot que volem veure. Anirem setmana a setmana construint l’equip i esperant noves incorporacions”.

“Molt content dels jugadors que continuen vinculat al club, de les cares noves i dels ex-futbolistes de l’Olot que han tornat i dels jugadors joves . Tenim ganes de tancar la plantilla però tenim temps per endavant”.

“Confiança plena amb els joves de la base, s’està fent molt bon treball amb les categories que s’han assolit. Cadascú té el seu procés i veurem com evolucionen durant la pretemporada. Intentarem donar oportunitats per sumar minuts, hi ha talent i sempre s’ha de mirar avall”.

“No ens hem d’obsessionar, serà un any molt difícil, hi ha rivals que han confeccionat plantilles molt potents per a la categoria. Per treball i ganes que ningú dubti que volem que l’Olot estigui a la part alta de la classificació”.

Els nous fitxatges: Ot Serrano, Marc Torra, David Bigas, Ferran López, Kilian Villaverde, Uri Ayala, Èric Vilanova, Gerard Batalla, Moha Abouhafs i Xavi Ferrón (*falta Sergi Arranz)

Els joves del planter: Joel Ferrés, David Padrosa i Guillem Terma (a baix) / Arnau Forés, Marc Colomer, Marc Pijuan i Marc Conca (a dalt)

Una part del cos tècnic amb Jordi Verdaguer (prep. físic), Albert Carbó (tècnic), Enric Serra (assistent tècnic) i Jordi Fernández (ent. de porters).

Leave a Reply