Ferran López (Girona B), polivalència a la banda esquerra

L’onzena cara nova de la Unió Esportiva Olot aterra directament des del filial del Girona FC. Es tracta de Ferran López, jugador de 25 anys que pot ocupar les posicions defensives i ofensives del carril esquerre. Futbolista de bon peu i arribada que donarà més possibilitats per alternar amb David Bigas. El banyolí ja ha arrencat la pretemporada aquest matí amb els seus nous companys. 

Ferran López “Ferri” (27-01-1996, Banyoles) s’ha format en les categories inferiors del Girona FC fins a fer pretemporada i debutar en partits amistosos amb el primer equip. On s’ha fet un veritable nom i ha agafat galons ha estat en el filial, el Girona B, competint a gran nivell a Primera Catalana i Tercera Divisió. En total hi ha disputat 73 partits en sis temporades, sobretot amb una participació ascendent en les últimes tres campanyes (13+20+26). A més, el gironí no s’ho pensa a l’hora d’incoporar-se i finalitzar les jugades, ja que ha marcat un total de 14 gols.

El podem definir com un jugador de banda esquerra però de tota la banda, ja que pot jugat de lateral, interior o extrem. Poseeix una bona gambada per arribar a línia de fons i centrar amb precisió gràcies a una cama esquerra de seda. Tot i la seva joventut, té certa experiència en aquestes categories i prové d’un club com el Girona FC que treballa molt bé la base per fer el salt al futbol professional.

Benvingut a la Garrotxa, Ferran! A donar-ho tot per aquest escut!

Declaracions de Ferran López

“La veritat és que estic molt content de poder estar a un club com l’Olot. Quan en Sergi Raset em va trucar interessant-se per mi no em va costar gens prendre la decisió de venir cap aquí”.

“Crec que és un projecte molt interessant. Penso que l’equip s’ha reforçat molt bé amb molt bons jugadors i tots sabem quin és l’objectiu inicial, que és el d’aconseguir l’ascens. S’ha d’anar pas a pas perquè la competició és molt llarga i no serà gens fàcil”.

“Sóc un lateral esquerre molt ofensiu, ràpid, polivalent i amb recorregut. Això fa que també pugui jugar d’extrem i fer-ho al cent per cent”.

“Vull seguir creixent professionalment com a jugador i competir dia a dia per aconseguir l’ascens. Vull ajudar en tot el possible per portar l’Olot on es mereix, que de moment és la 2a RFEF”. 

Leave a Reply