El Juvenil A es posa en marxa!

El conjunt de Roger Vidal i Ferran Roca ha iniciat aquest dimecres els entrenaments de pretemporada per fer el salt a la categoria de Nacional. Un equip que es nodreix de la bona fornada del Juvenil B, que també va ascendir a Preferent, i dels joves de segon any que han d’agafar galons per liderar el grup. A més, uns quants reforços de la província per complementar un Juvenil A que tindrà els primers amistosos el cap de setmana del 7 i 8 d’agost. 

Algunes d’aquestes incorporacions són els porters Arnau Company (Banyoles) i Isaac Vila (Girona), els jugadors Llorenç Ferrés (Girona), Iker Nova (Fornells), Jon Arrieta (Palamós), Miquel Murias (Llagostera), Kipras (Girona) i Ayoub (Banyoles). Cal tenir en compte que quatre integrants de la plantilla com són Guillem Terma, Marc Conca, Arnau Forés i David Pedrosa estan fent la pretemporada amb el primer equip a les ordres d’Albert Carbó.

Els primers partits amistosos del Juvenil A, que s’entrenarà quatre dies per setmana en aquests primers mesos, seran el dissabte 7 d’agost contra el CF Damm C (Preferent) i el diumenge 8 d’agost contra el Girona FC de Nacional. Més endavant s’enfrontaran a algun conjunt sènior de Segona Catalana i també algun juvenil de Preferent.

El tècnic Roger Vidal s’ha mostrat satisfet amb les incorporacions de projecció i de molta proximitat i encara la temporada conscient que hauran de treballar molt per sumar punts però a la vegada amb ganes de gaudir de l’experiència de la nova categoria.

 

Leave a Reply