L’Olot farà el pregó de les Festes del Tura 2021

La Unió Esportiva Olot serà la pregonera de les Festes del Tura del proper mes de setembre. Així ho va anunciar l’alcalde de l’Ajuntament d’Olot, Pep Berga, en el ple d’aquest dijous 12 d’agost. Ens omple d’orgull i responsabilitat participar en un dels actes més importants de la ciutat i a més fer-ho en un any tan especial i assenyalat com el del nostre Centenari. El pregó, de caràcter divers i transversal per reflectir els valors i compromisos socials del club, serà el dissabte 4 de setembre a les 21h a l’Ajuntament i servirà per donar el tret de sortida a les FDT ’21. 
Declaracions de Joan Agustí
“Gràcies a l’Ajuntament d’Olot per posar l’Olot en l’acte lúdic més important de la ciutat”.
“És un honor pels nostres socis i aficionats i per totes les persones que tenim una responsabilitat en aquest club”.
“Des del primer moment hem pensat en un pregó transversal que hi hagi representades les diverses activitats que hi ha al club”.
“Que hi siguin presents els valors i compromisos del club, sobretot el compromís social amb les magnífiques entitats de la ciutat”.
“Més enllà de convidar a la festa i l’alegria, ens agradaria reflectir que hi ha un camí per a que un altre futbol sigui possible”.
“Aquest Centenari està ple d’actes rellevants i de qualitat, volem que sigui inoblidable i que jugueu aquest partit amb nosaltres”.

Leave a Reply