Declaració d’intencions (UE OLOT 2-0 UE Cornellà)

La Unió Esportiva Olot ofereix una imatge boníssima en l’estrena a l’Estadi Municipal i s’emporta la victòria davant de la UE Cornellà. Els d’Albert Carbó, molt còmodes amb pilota durant el primer temps, han superat a un rival de Primera RFEF amb gols d’Èric Vilanova, en el seu retorn a casa, i de Zaka Idrissi, jove futbolista que està a prova. Minuts interessants de nous fitxatges com Ot Serrano, Batalla o el porter Torra i detalls de qualitat de joves de la casa amb un gran futur. Tot plegat, abans d’una setmana ben atapeïda amb tres partits.

Un debut rodó. El retrobament amb l’afició després del fatídic descens del curs passat ha estat d’allò més engrescador per iniciar amb sensacions positives el nou projecte. Primera meitat d’alta qualitat dels d’Albert Carbó, que han disposat del domini de la pilota i d’arribades interessants per la banda d’Albert Blázquez. Xavi Ferrón i Ot Serrano, un dels destacats a la zona ampla, han generat les més perilloses abans d’una rosqueta d’Arranz que també tenia molt bona pinta. Des de l’extrem dret, Moha Abouhafs també ha dut de corcoll a la defensa visitant i ha fet estirar Anacker amb un cacau ben potent. S’ensumava la diana dels olotins, i més després d’una combinació magistral entre Eloi Amagat i Sergi Arranz que el porter ha enviat a córner. Per part de la UE Cornellà, poques notícies ofensives més enllà d’un tir d’Eloy Gila i un altre de Cristian Lobato força ben direccionat. S’ha avançat l’Olot abans del descans després d’una pentinada de Gerard Batalla i amb Èric Vilanova caçant una pilota morta dins l’àrea. El jove olotí, que tornava a sentir-se protagonista a la seva ciutat, ha definit amb classe per inaugurar el marcador abans del camí de vestidors (45′).

Ball de canvis a la represa amb un pas endavant del bloc de Raúl Casany, que ha estirat línies buscant la diana de la igualada. L’ha evitat, i amb quines intervencions, Albert Torra, sobretot en dues accions de Chiki i Gonpi. Carbó ha fet rotar la banqueta amb l’aparició de joves del planter que han començat a fer de les seves. El talentós Guillem Terma ha forçat la segona groga de Marcos, expulsat per l’entrada al migcampista juvenil. Més a prop del gol ha estat David Pedrosa en dues accions individuals de gran nivell tècnic. D’una centrada de Ferri López, assistent també a Ferrón contra el Barça B, ha nascut el 2-0, ja a les acaballes. Un autèntic golàs de Zaka Idrissi, ex del planter de la UEO i que ha estat a prova aquesta setmana, aprofitant els minuts per veure porteria.

Una tarda d’agost ben calorosa amb bona presència de públic a l’Estadi Municipal. Desitgem que hàgiu gaudit tant com nosaltres i us esperem el proper dissabte 21 d’agost en el partit Càritas contra el Nàstic de Tarragona (18.30h). Abans, però, dimecres jugarem contra la UE Porqueres (2a Catalana) al camp del Cornellà de Terri (19.30h) i diumenge rematarem la setmana a Sant Privat (18.00h). Això només és una declaració d’intencions, però el nou projecte pinta bé i tenim ganes de seguir sent de l’Olot amb més força que mai. Acompanyeu-nos!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Torra, Blázquez, Ayala, Gerard, Callís, Eloi, Èric Vilanova, Ot Serrano, Ferrón, Arranz i Moha. També han jugat Ferri, Joel Ferrés, Pedrosa, Zaka, Kilian, Pijuan, Terma i Colomer.

UE Cornellà: Anacker, Andrada, Mancuso, Lobato, Eloy (c), Dorca, Chiki, Gonzalo, Marcos, Carlos González i Vilaplana. També han jugat Prieto, Andreu, Sascha, Víctor, Blanco, Àlex Pla, Gerard Martín, Unai, Bernal, Borja, Alez Gonpi i Pipo.

Gols: 1-0, Èric Vilanova (45′), 2-0, Zaka (89′).

Àrbitre: Pol Arenas Mora. Ha amonestat Borja, Andreu i Mancuso (Cornellà) i ha expulsat Marcos per dues TG.

Incidències: primer partit amistós a l’Estadi Municipal d’Olot davant d’uns 300 espectadors.

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

 

Leave a Reply