Renovació de patrocinis a la UEO Femení

Comencem amb les renovacions dels patrocinadors de la Unió Esportiva Olot, una peça indispensable per a l’engrenatge del nostre projecte. A la secció femenina, fem oficial la continuïtat de Masoliver Grup, Toyota Aura Motor i Plantalech, tres empreses de proximitat que refermen el seu compromís amb el club tot i el context difícil a nivell econòmic i social.

Amb seu a Begudà, Masoliver Grup compta amb més de 40 anys d’història sent un dels referents en la importació, distribució i fabricació en el sector del consum, treballant en més de 60 països arreu del món. Una societat familiar i de la comarca que segueix apostant pels valors de la Unió Esportiva Olot i la seva secció femenina.

El concessionari olotí, Toyota Aura Motor, manté el seu vincle amb el planter del club i lluint la seva imatge corporativa a la part posterior de la samarreta. Seguim fent camí i acumulant quilómetres al costat d’una marca que ha estat premiada amb diversos guardons del món de l’automoció.

Completa aquest trident de renovacions Plantalech S.L, empresa de Sant Joan les Fonts dedicada al sector residencial amb la fabricació i instal·lació de tancaments metàl·lics. Allarguem el compromís amb un altre actiu del territori, que es deixa a veure al pantaló de tots els equips de noies de la UEO.

Leave a Reply