Zaka El Idrissi (Pobla Mafumet), més recursos ofensius per a l’Olot

Després d’una setmana a prova i de clavar un golàs contra el Cornellà, Zaka El Idrissi es converteix en nou jugador de la Unió Esportiva Olot. El jove olotí, format al futbol base del nostre club, torna a la Garrotxa després de passar pel planter del Girona FC i del Nàstic de Tarragona, acabant l’etapa al seu filial, el CF Pobla de Mafumet. Un perfil de davanter lluitador i dinàmic que aportarà competència i un registre diferent als Arranz, Kilian, Ferrón i companyia. 

Zakaria El Idrissi Daoudi (05-02-2001, Olot) és un altre producte del planter de la Fundació UE Olot, en el qual hi va estar fins a la categoria de Cadet B. Aleshores va saltar al Girona FC fins a juvenil de primer any i abans de firmar pel Nàstic de Tarragona. Un cop finalitzada l’etapa formativa al conjunt grana, el curs passat va participar amb el CF Pobla de Mafumet (filial Nàstic) a Tercera Divisió. Zaka va disputar-hi un total de 17 partits i va afegir-hi un gol.

Com ja es va deixar entreveure en el partit contra el Cornellà, l’olotí és un davanter potent que sap jugar bé d’esquenes i descarregar el joc. Un futbolista bregador, incansable i que té el gol entre cella i cella com va demostrar en l’acció del 2-0, engaltant al primer toc una centrada precisa de Ferri. Zaka ha convençut als tècnics i esdevé la tretzena incorporació del nou projecte. Demà ja podria gaudir de més minuts en l’amistós contra el Porqueres essent membre de ple dret de la plantilla.

Benvingut de nou, Zaka! I per molts gols i èxits de vermell!

Declaracions de Zaka El Idrissi

“Estic molt content i il·lusionat per l’oportunitat que m’està brindant el club de casa meva, que és on m’he format des de ben petit. He crescut veient els partits del primer equip a l’Estadi i ara és un orgull molt gran poder-hi jugar”.

“Em considero un jugador potent físicament amb bon 1×1 i lluita per marcar gols. Puc jugar tant en punta com a la banda”

“Tinc moltes ganes d’ajudar a l’Olot a retornar a la categoria on es mereix estar”.

Foto: Nuri Margui-UE Olot

Leave a Reply