Olot-Nàstic, partit solidari de Càritas per desena temporada

La Unió Esportiva Olot rebrà aquest dissabte a les 18.30h al Nàstic de Tarragona en el partit més especial de la pretemporada. Una festa solidària en la qual tota la recaptació anirà destinada integrament a Càritas Garrotxa i a la seva tasca social, més necessària que mai en el context actual. Una acció benèfica de cada estiu que s’emmarca en els valors del club, que llueix amb orgull i prestigi el logo de l’entitat garrotxina a la samarreta. Les entrades, en forma de donatiu, costaran 5€ per socis i 10€ per no socis en una cita molt interessant davant d’un Primera RFEF amb ex-Olot a les seves files. 

Declaracions de Jordi Reyes, directiu de comunicació

“Després de no poder fer-ho la temporada passada, estem molt contents de tornar a celebrar el que s’havia convertit en un clàssic de l’estiu. Cedim les instal·lacions i el primer equip per a que Càritas obtingui tot el benefici econòmic”.

“Altres anys ja era important però en les circumnstàncies actuals és molt encoratjador per a la gent de venir al camp i gaudir d’un partit de futbol amb aquesta finalitat”.

“Jugarem contra un equip de Primera RFEF amb tècnics coneguts com Raúl Agné o ex-jugadors com Pedro del Campo o Pol Prats. Esperem que el soci de l’Olot faci el que ha fet fins ara, que som gent solidària i compromesos amb els valors del club. És el moment de ser-hi”.

Declaracions de Carles Ollé, president de Càritas Garrotxa

“Portem una vinculació amb la Unió Esportiva Olot des de fa deu anys i amb el pas del temps s’ha anat refermant el compromís del club i de la comarca amb Càritas Garrotxa”.

“És una satisacció immensa amb uns ingressos fixes i un partit que permet visibilitzar-nos. Seguim mantenint el logo a la samarreta de l’Olot que ens fa més bons comunicadors de la tasca que fem”.

“Tenim molta feina per davant, atenem a una de cada tres persones que no havia vingut mai a Càritas. S’hi han acollit com una taula de salvació en una realitat que estem patint de manera molt colpidora. Hi ha una certa polarització, la societat benestant manté el seu estatus però el col·lectiu vulnerable i pobre que ha perdut esgraons i han estat els primers en rebre la sotragada de la pandèmia”.

“Ens encoratja saber que tenim al darrere una institució forta com l’Olot que té credibilitat social i que molta gent se la mira. Això no només és un exemple sinó que arrossega altres persones, és bo per com repercuteixen les seves accions però també com a vehiculador de la generositat d’altra gent que hi col·labora”.

Declaracions de Joan Agustí, president de la UE Olot

“És una festa del futbol en el qual el futbol és pura i exclusivament l’eina per ser solidaris i poder ajudar”.

“És un honor portar per desè any consecutiu el logo de Càritas a la samarreta. I no només al primer equip, sinó a la resta d’equips del futbol base de la Unió Esportiva Olot. Per a nosaltres és un luxe, una nota de prestigi i un segell de tota la tasca que fem”.

“Aquest futbol social sostenible es fa per creure i per edificar un projecte de futbol diferent. És una eina social que ens permet fer coses com el partit del dissabte contra el Nàstic de Tarragona”.

“Gràcies a Càritas pel suport emocional que doneu a la gent, per les aportacions d’aliments, suport laboral i d’orientació legal als nouvinguts”.

“Ens agradaria que el miler de socis de la Unió Esportiva Olot es presentin al camp dissabte i comprin l’entrada-donatiu de 5 euros per demostrar que som un club fort, solidari i valent que creiem en projectes necessaris per la ciutat”.

 

 

 

 

Leave a Reply