A quinze dies del debut (FC Sant Privat 0-5 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot tanca una setmana de tres partits amb una victòria còmoda davant del FC Sant Privat. Davant d’un rival de Tercera Catalana, Marc Pijuan ha estat el més inspirat amb dues dianes. L’han acompanyat en el compte realitzador Zaka, Xavi Ferrón i Sergi Arranz, que s’ha estrenat amb la vermella després de driblar el porter. La nota més positiva, el debut de David Bigas després de pràcticament un mes fora de combat. Entrem a l’última setmana de preparació amb el Torneig de l’Estany i la visita al Nou Sardenya.

L’Olot ha estat el convidat de luxe de la Festa Major de Sant Privat d’en Bas, club que a més complia els 40 anys d’història. Una efemèride que bé valia aquest amistós amb un bon ambient a la Vall d’en Bas i una convocatòria barrejada entre futbolistes de primer equip, del filial (Sant Jaume) i del juvenil. Precisament un jugador local, Marc Pijuan, ha estat l’autor dels dos primers gols, pràcticament idèntics (13′ i 16′). Dos xuts ben ajustats del jove garrotxí que han obert forat al marcador abans que Zaka signés el tercer amb una bona maniobra dins l’àrea (25′). A la represa, Xavi Ferrón ha obsequiat els presents amb la millor barraca de la tarda (72′). Una rosca per tot l’escaire que ha significat el 0-4 i la segona diana del figuerenc en aquesta pretemporada. Qui ha tancat l’aixeta golejadora ha estat Sergi Arranz, que ha retallat al porter local i l’ha clavat a la xarxa per anotar el seu primer gol amb l’Olot (74′). La notícia d’aquesta segona meitat ha estat el debut de David Bigas, que ha estat lesionat durant les primeres setmanes de pretemporada i que ha demostrat estar plenament recuperat amb bones internades per la banda esquerra.

Tanquem una setmana força atapeïda amb tres amistosos i molta càrrega física abans d’obrir l’última d’aquesta preparació. Dimecres competirem al Torneig de l’Estany amb CE Banyoles i UE Figueres (3×1 de 45 min) i dissabte visitarem el CE Europa al Nou Sardenya de Gràcia. Tot plegat, abans de rebre el Castelldefels en el tret de sortida de la competició (5 de setembre). Seguim!

FITXA TÈCNICA

FC Sant Privat: Sergi, Picart, Banús, Arimany, Pagès, Carré, Aniol, Soler, Tai, Ventolà i Rubén.

UE OLOT: Torra, Ferrés, Lluc, Bernat, Callís, Ot Serrano, Piju, Colomer, Zaka, Kilian i Forés. També han jugat Arranz, Bigas, Ferrón, Pedrosa, Terma, Marcillo, Marc Plujà i Aladji.

Gols: 0-1, Piju (13′), 0-2, Piju (16′), 0-3, Zaka (25′), 0-4, Ferrón (72′), 0-5, Arranz (74′).

Àrbitre: Jairo Zambrano.

Incidències: partit amistós de Festa Major al Municipal de Sant Privat d’en Bas amb la presència d’uns 200 espectadors. 

Leave a Reply