De tu a tu (UE OLOT 0-1 Nàstic de Tarragona)

La Unió Esportiva Olot dóna la talla davant d’un rival d’alçada com el Nàstic de Tarragona en una tarda de rerefons solidari amb 1500 recaptats per a Càritas Garrotxa. Els grana, més rodats i amb un fons d’armari espectacular, marquen el tempo i s’emporten la victòria amb una diana d’Aythami a servei de cantonada. Imatge digna dels d’Albert Carbó, especialment en una primera meitat de joc vistós i arribades. Aquesta tarda, el cinquè amistós davant del FC Sant Privat.

Era una jornada en el qual el resultat era el de menys i la xifra que més importava era la del donatiu entregat per a la causa benèfica de Càritas Garrotxa, un clàssic de l’estiu que vam recuperar després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia. L’Olot va mirar als ulls al Nàstic i va mostrar-li una oposició exigent i valenta, sobretot en una primera meitat força igualada. Albert Batalla es va erigir en un dels protagonistes amb un parell d’aturades salvadores en accions de Pedro Martín i de Pol Prats, un dels ex-Olot que tornava a l’Estadi juntament amb l’estimat Pedro del Campo, un luxe portant la batuta al centre del camp tarragoní. Per part olotina, el més insistent va ser Eloi Amagat amb un tir que va desviar Arranz i una internada que va finalitzar amb un xut sec i ajustat. Carbó va fer confiança altre cop a Guillem Terma, el prometedor migcentre juvenil, que no va desentonar a la zona ampla escortat per Èric Vilanova i el mateix Amagat.

A la represa, el Nàstic va anar rotant el seu reguitzell d’estrelles amb noms com Fran Carbià, Pablo Fernández, Bonilla o un altre ex-Olot més llunyà, Robert Simón. Una segona meitat en la qual els d’Albert Carbó segurament van acusar la despesa física dels entrenaments de la setmana, dobles sessions i també el partit a Porqueres. Els de Raúl Agné van acaparar el domini de la pilota però els costava generar perill davant d’una defensa molt concentrada amb Ayala i Gerard Batalla com a mariscals. En el minut 65 va arribar l’únic gol del partit, obra d’Aythami en un servei de cantonada i després de la pentinada de Pablo Fernández. Una acció puntual que no ha de tacar la bona actuació dels olotins, que els va faltar gasolina en la recta final per sortir a buscar la diana de la igualtat.

En tot cas, una derrota mínima en una tarda de solidaritat màxima a l’Estadi Municipal. Unes 250 persones van col·laborar en la causa de Càritas Garrotxa amb una recaptació total que es va enfilar fins als 1.500 euros. Uns diners que aniran destinats a projectes per combatre la pobresa que ens toca tant de prop i que esdevé un gest molt necessari en la situació social i econòmica actual. Gràcies al Nàstic per les facilitats i a tota l’afició per respondre amb la generositat i responsabilitat que ens caracteritza. Propera parada, aquest mateix diumenge al camp del FC Sant Privat de 3a Catalana a partir de les 18h. Seguim endavant!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Blázquez, Ayala, Gerard, Ferri, Èric Vilanova, Terma, Eloi, Moha, Arranz i Kilian. També van jugar Ot Serrano, Xavi Ferrón, Zaka, Callís, Pijuan i Pedrosa.

Nàstic: Manu Garcia, Pol D. Trilles, Del Campo, Pedro, Fullana, Aythami, Edgar Hernández, Pol Prats, Joan Oriol i Montalvo. També van jugar Fran Carbià, Ribelles, Robert, Quintanilla, Pablo Fernández, Bonilla, Jannick i Pol Ballesteros.

Gols: 0-1, Aythami (65’).

Àrbitre: Sergi Rimbau. Va amonestar Édgar Hernández (Nàstic).

Incidències: partit amistós celebrat a l’Estadi Municipal d’Olot amb la presència d’uns 250 espectadors, que van aportar 1.500 euros per a Càritas Garrotxa.

Leave a Reply