La tècnica depurada d’Enric Vallès (Sandefjord) torna a l’Olot

El migcampista de Puig-reig firma per la Unió Esportiva Olot després d’una llarga etapa a la Primera Divisió noruega. El berguedà, clau en el primer ascens del club olotí a Segona Divisió B, aportarà la seva experiència, qualitat i esquerra de seda a la sala de màquines del conjunt d’Albert Carbó. Vallès, de 31 anys, ja s’ha entrenat aquesta tarda amb els seus companys i properament ja estarà disponible per a competir.

Enric Vallès (01-03-1990, Puig-reig) es va formar a la Masia del FC Barcelona i amb tan sols 18 anys ja va viure la seva primera etapa a l’estranger. Van ser dues temporades al NAC Breda de l’Eredivisie holandesa abans de saltar, l’any 2008, al Birmingham City i poder debutar a la Premier Leaguer anglesa. Una lesió de llarga durada el va privar de tenir continuïtat al club britànic i al novembre del 2012 va fitxar per la UEO, aleshores a Tercera Divisió amb Rodri a la banqueta. A La Garrotxa, Vallès es va tornar a sentir futbolista, va disputar 23 partits i va marcar 4 dianes, essent una de les peces bàsiques juntament amb Carlos Martínez, Uri Santos i companyia per aconseguir l’històric ascens a Segona B. El curs següent jugaria a la UE Cornellà (17 partits) i la 2014-15 va defensar els colors del CE Manresa (20 partits). Tot seguit, va agafar les maletes de nou per jugar fugaçment al Harrisburg City Islanders americà abans de desembarcar a Noruega, on ha jugat des del 2016 al Sandefjord de Primera Divisió (108 partits).

Es tracta d’un perfil de jugador tècnic, bon desplaçament i especialista a pilota aturada. Un futbolista amb experiència, visió de joc i criteri que donarà un salt de qualitat a la línia de mitjos, on es pot adaptar en diverses posicions, tant d’interior com de pivot defensiu. Ben tornat a Olot, Enric! Esperem que el desenllaç sigui igual de prolífic!

Declaracions d’Enric Vallès

“Estic molt content de poder tornar a l’Olot, fa vuit anys que vaig estar aquí i va ser una temporada molt maca”.

“A nivell personal vaig crear unes arrels molt fortes a l’Olot, sempre que he estat per la ciutat he notat l’estima de la gent i vaig conèixer persones que ara són amics. Tinc molt vincle amb el club”

“He tingut una situació familiar complicada que m’ha fet tornar després de sis anys a Noruega i no em vaig pensar l’oportunitat de venir a Olot”

“He tingut la sort d’entrenar amb els companys i he vist una gran qualitat i intensitat, el cos tècnic prepara molt bé els entrenaments com en categories superiors i cuida tots els detalls. Segur que això es notarà al camp”.

“Podem arribar a aconseguir l’objectiu que no és cap altre que guanyar la lliga i pujar. L’Olot es mereix estar com a mínim a Segona RFEF i això és el que lluitarem per fer. És l’any del Centenari i no es pot fallar”.

“Puc aportar experiència i professsionalitat, tinc 31 anys i he estat sis anys a Primera Divisió de Noruega essent un jugador important. Puc donar treball, sacrifici i encara conservo qualitat a la cama esquerra. Tinc experiència amb dos ascensos de Tercera Divisió a Segona B i puc ajudar a que l’Olot fagi un joc molt atractiu”. 

Leave a Reply