Assaig general (CE Europa 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot tanca la pretemporada amb un empat sense gols contra el CE Europa, que enguany competirà a Segona RFEF. Versió sòlida i seriosa del conjunt d’Albert Carbó davant d’uns graciencs que han creat perill a pilota aturada amb quatre pals. L’Olot també ha disposat d’arribades amb perill a les botes de Kilian, Arranz i al cap d’Èric Vilanova. Prova satisfactòria i màximes garanties a una setmana justa per a l’inici de lliga contra el Castelldefels.

Preparació per a l’optimisme. La UEO finalitza el període de pretemporada igualant les forces amb un CE Europa que ha exhibit el seu potencial físic en les accions d’estratègia. Primers minuts amb domini olotí i les primeres incursions amb Ferri López, Sergi Arranz i un 1×1 de Kilian Villaverde que ha marxat desviat. El perill escapulat ha vingut a pilota aturada amb una doble rematada al travesser que no ha entrat de miracle. Albert Batalla també s’hi ha lluït amb un tir de Ricki Vidal. Eren els minuts més incisius de l’Europa, que ha estavellat una altra bola a la fusta, aquest cop Arnau Campeny. Abans del descans ha tornat a la càrrega l’Olot amb una tisora d’Arranz després de la indecisió del central i porter. I també una altra oportunitat per a Ferri López, dels més destacats, executant una combinació amb Èric Vilanova i fent volar al porter local Sergio.

Els de Gràcia han canviat tot l’equip a la represa, mentre que Carbó ha afegit a Moha Abouhafs i Torra a la porteria. La primera ocasió de la segona meitat ha estat una rematada de cap d’Èric Vilanova a centrada de Blázquez que Troya ha salvat de forma miraculosa. Mentrestant, l’Europa seguia amb la seva malastrugança amb el pal en una rosca molt ajustada de Víctor Vilajosana. Els olotins han trobat frescor amb l’entrada de joves com Terma i Pedrosa, que han apujat línies per robar pilotes en la pressió. Tot i això, ens ha costat trobar profunditat en l’última passada per acabar de concretar les jugades ofensives.

Actuació convincent davant d’un Segona RFEF mantenint la porteria a zero i deixant bons detalls en la creació del joc. Finalitzem la pretemporada amb sensacions positives i amb la construcció d’un nou bloc que ja comença a ensenyar de tot el que és capaç. Diumenge, a les 18h i contra el Castelldefels a l’Estadi Municipal, arrenca la lliga i ara ja va de debò. És el moment de demostrar tot el nostre potencial. Ens fareu costat, oi? Seguim 100 de l’Olot!

FITXA TÈCNICA

CE Europa: Sergio, Pastells, Guti, Àlex Cano ©, Campeny, Uri, Jordi Cano, David Jiménez, Pau López, Alfons Serra i Ricki Vidal. També han jugat Troya (ps), Alberto, Solsona, Prats, Marc Esteban, Castell, Coro, Chava, Morals, Vilajosana, Gabi León i Nolla.

UE OLOT: Batalla, Ot, Gerard, Ayala, Blázquez ©, Sergi Arranz, Vilanova, Ferri, Xavi Ferrón, Kilian i Bigas. També han jugat Eloi Amagat, Moha, Callís, Zaka, Terma, Pedrosa i Marc Pijuan.

Àrbitre: Gerard Brull Acerete. Ha amonestat a Jordi Cano i Prats (Europa) i Kilian Villaverde i Xavi Ferrón (UEO).

Incidències: partit amistós disputat al Nou Sardenya de Gràcia amb la presencia d’uns 450 espectadors.

Leave a Reply