Setmana del debut del Juvenil a Nacional vint anys després

Després de l’històric ascens de la temporada anterior, el Juvenil A de Roger Vidal i Ferran Roca s’ha preparat a consciència aquest estiu per afrontar amb garanties el grup 7 de l’exigent Lliga Nacional. Arriba l’hora de la veritat per al conjunt olotí, que obrirà el foc aquest dissabte (17.00h) a Vilatenim contra la UE Figueres, un altre recent ascendit. Parlem amb el tècnic de Castellfollit a pocs dies de l’esperat debut a la nova categoria. 

Roger, en quin punt es troba l’equip just abans del tret de sortida?

L’equip està preparat per competir i seguir creixent. Hem intenat assimilar la idea de joc i, tot i el marge de millora, la competició augmentarà la motivació i farà que tothom es situï a lloc.

Us hi vau posar ben d’hora (28 de juliol) per preparar el nou repte. Quina valoració en fas de la pretemporada?

La pretemporada ha estat molt positiva, veure els jugadors que pugen del Juvenil B i que tenen clara la idea de joc diu molt del treball que s’està duent a terme en les diferents etapes del futbol base. Hem tingut rivals de diferents categories i ens hem trobat amb dificultats que ens han fet millorar i treballar aspectes on teníem mancances.

Han arribat vuit jugadors nous per reforçar el bloc, més tots els joves del Juvenil B. Com els has vist?

Els nous fitxatges s’han integrat molt bé. Segurament han necessitat més temps d’adaptació que els jugadors de la casa, però estic content i crec que ja saben què volem d’ells futbolísticament. 

Quin és el propòsit que s’ha de marcar aquest Juvenil A?

L’objectiu no és cap altre que lluitar cada partit com si fos l’últim. Cada punt sumat ha de ser celebrat, ja que la categoria és molt exigent i segurament tenim la plantilla més jove exceptuant els filials. Hem de continuar treballant per formar jugadors per al primer equip i ser conscients que estem en una etapa important pel jugador.

I del Figueres, el primer obstacle, què en sabem?

És un recent ascendit com nosaltres i s’ha reforçat molt. Serà un rival difícil. 

 

Leave a Reply