Noel Alimentaria, nou patrocinador principal de la UEO

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest dijous un dels nous patrocinadors principals, Noel Alimentària. L’empresa garrotxina, una de les líders del sector carni a nivell estatal, lluirà la seva marca a la samarreta del primer equip després de col·laborar amb el futbol base i com a anunciant a l’Estadi Municipal. Des de NOEL, Joan Boix ha posat èmfasi en els valors compartits que els uneixen amb la UEO com l’arrelament, la solidaritat i la formació personal i esportiva. Joan Agustí ha valorat l’aportació i el pas endavant de NOEL, de qui ha subratllat el talent, la competitivitat i la seva responsabilitat social amb el territori.   

Declaracions de Joan Boix, director general de Noel

“Això no representa cap esforç sinó que és una motivació més cap a la comarca i cap a la ciutat d’Olot. A nivell social hem donat prioritat a les aportacions de les dues fundacions que tenim”.

“Ha arribat el moment en què Noel s’ha d’implicar més amb les entitats olotines. Hi ha hagut diversos factors per prendre aquesta decisió; l’arrelament evident que tenim a la comarca és un dels nostres valors importants, així com la solidaritat que té l’Olot, l’esperit de promocionar la gent jove, formació esportiva i personal dels jugadors.

“La col·laboració de l’Olot amb INTEGRA és modèl·lica, tots aquests valors d’implicació en el territori els compartim al cent per cent”.

“La junta directiva de l’Olot té passió pel que fan i ho fan amb humilitat, fet que valoro moltíssim. No esteu aquí per lluir, sinò per beneficiar a la ciutat i la comarca”

“Aquest projecte no seria res sense aquestes persones que lideren aquests valors. En Joan Agustí és un referent a la comarca, ha fet molt per Olot i el seu esforç i dedicació no es podrà pagar mai. La Nuri Fité d’INTEGRA també es un referent per a nosaltres amb les seves qualitats de lideratge en el seu sector”.

Declaracions de Joan Agustí, president UEO

“Per a nosaltres és un dia important i volem donar les gràcies a la família Boix-Bosch per decidir posar Noel a la samarreta de la Unió Esportiva Olot. És un goig el fet d’incorporar-los com a patrocinador principal, molt contents d’aquest pas endavant que han fet”.

“Aquesta és una aportació de valor en molts sentits, en primer lloc per la importància de l’empresa. Tant en el sentit econòmic com inversions fetes a la comarca, número de llocs de treball creats… Però també pel seu talent i competitivitat, valors que casen amb els que vol desenvolupar l’Olot”

“També és important l’arrelament de Noel i la seva responsabilitat social corporativa. Col·laboren en temes culturals, excursionisme, ciclisme i moltes activitats. Principalment desenvolupen la seva activitat amb la Fundació Albert Bosch on col·laboren en medicina infantil i la Fundació Rosa Maria Sans que es dedica a promocionar el talent de la Garrotxa”.

“Tenim antecedents, ja que Noel va col·laborar des de l’inici en el futbol base de la FUEO i en els últims tres anys ha estat patrocinador en l’Escola de Futbol, a més de tenir presència a nivell publicitari a l’Estadi Municipal”.

 

Leave a Reply