L’Olot aposta per la digitalizació de l’esport de base amb la plataforma EsportPlus (UFEC)

Aquest migdia s’ha oficialitzat el conveni de col·laboració entre la Unió Esportiva Olot i la Fundació de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) per a l’impuls de la digitalizació esportiva vinculada al projecte EsportPlus.TV. Aquesta plataforma, pionera a nivell europeu, permetrà visionar els partits i entrenaments de l’esport de base del nostre club als camps del Morrot. Una iniciativa que serà totalment gratuïta per als socis de la UEO, que podran gaudir de més de 1.300 esdeveniments esportius setmanals.

Joan Agustí, president de la UEO

“Agraeixo a Pere Vilà i a la UFEC les facilitats que ens han donat per ser un dels clubs que ha començat el procés de digitalització de les seves activitats”.

“A la Unió Esportiva Olot ens preocupem, a més de l’IVA del preu de les entrades que paguen els aficionats al camp, que també els nostres socis puguin veure tota l’activitat formativa, social i competitiva en temps real”.

Pere Vilà, director de la Fundació de la UFEC

“L’Olot va ser un dels primers clubs en dir que es sumava en el projecte i en breu tindrem les càmeres i la plataforma instal·lada per a que tots els socis puguin visualitzar els partits i entrenaments del futbol base del club”.

“El projecte d’EsportPlus.TV és un projecte de país, de l’esport base i amateur, l’esport que caracteritza al nostre país. Són el 98% d’entitats esportives sense ànim de lucre en el qual a darrere hi ha juntes directives que tiren endavant amb més penes que glòries”.

“La digitalizació es presenta com una oportunitat per a tots aquests clubs formatius i sobretot, com és el cas de l’Olot, aquests clubs socials amb vocació de país i de sumar per la ciutat, pel país i per l’esport”.

“Ara mateix ja fa set setmanes que estem emetent esdeveniments esportius en obert i gratuïtament. Portem més de 160 esdeveniments en directe”. 

“A partir d’avui ja emetem uns 110 partits del proper cap de setmana i fins i tot amb algunes activitats internacionals. Es vol arribar a 1300 esdeveniments esportius cada cap de setmana”.

“La intel·ligència artificial ja s’implementa a l’esport català i és un projecte de referència a nivell europeu. És una gran aposta per a l’esport de base, formatiu i amateur”

Jordi Reyes, directiu de comunicació de la UEO 

“El projecte és engrescador, els pares i mares del planter del nostre club podran veure tot el futbol base que es practiquin en els dos camps del Morrot”

“Tenim la sort de poder dir que tots els socis de la Unió Esportiva Olot es podran connectar a la plataforma EsportPlus de manera totalment gratuïta. És una subscripció àmplia i sense limitacions per veure qualsevol esdeveniment esportiu que s’hi emeti”. 

“Amb aquesta aposta encara es posa en valor el benefici que dóna el carnet de l’Olot, és un afegit  molt interessant i esperem que la gent s’engresqui i puguem fer créixer la massa social. Qui no li trobi la vessant social, només de futbol i de sentiment per a fer-se soci, amb la vessant econòmica pot veure que hi sortirà guanyant”.

 

Leave a Reply