Conveni de col·laboració entre el FC Barcelona i la Unió Esportiva Olot

Rafael Yuste, vicepresident primer del FC Barcelona, i Joan Soler, directiu responsable del Futbol Formatiu, han signat el nou vincle de col·laboració amb el president del nostre club, Joan Agustí. Un conveni que reforça el model de futbol social sostenible i el projecte de valor compartit entre valor esportiu i valor social que practica la Unió Esportiva Olot i que serveix per defensar que un altre futbol és possible.

El FC Barcelona la Unió Esportiva Olot han signat un conveni de col·laboració per a la temporada en curs, que servirà perquè ambdues entitats comparteixin coneixements i sinergies de treball, sobretot en l’àmbit formatiu. L’acte, celebrat a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, va estar encapçalat pel Vicepresident primer, Rafael Yuste, i el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler, per part del FC Barcelona, i pel president de la UE Olot, Joan Agustí.

L’acte també va comptar amb la presència del Director de Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco, i el responsable de Relacions Institucionals esportives, Paco Martínez. Per part de l’Olot, també hi era present el seu director esportiu, Sergi Raset.

Aquest acord manté alguns avantatges a les instal·lacions del FC Barcelona per als socis del nostre club, que gaudeixen ja d’unes quantes promocions per treure tot el suc al carnet:

– Descomptes en entrades al Museu del FC Barcelona i al Palau de Gel
– Entrades GRATUITES
per assistir als partits de les seccions del FC Barcelona (excepte bàsquet) 

  • Partits de futbol que es celebrin a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (FCB femení, FC Barcelona “B”, categories inferiors)
  • Partits d’handbol
  • Partits d’hoquei patins
  • Partits de futbol sala
  • Partits de bàsquet en cadira de rodes
    *Cada soci podrà sol·licitar un màxim de 2 entrades.

Formulari SOL·LICITUD entrades FC BARCELONA

Fotos: FC Barcelona

Leave a Reply