PRÈVIA J8: Sense mitges tintes

La Unió Esportiva Olot afronta un altre repte important aquest diumenge (11.45h) a Can Peixauet. Allà l’espera una Fundació Grama que amb 10 punts ja pica la porta de les posicions de play-off i compta els seus partits com a local per victòries. Albert Carbó, encara amb les baixes de Carles i Ayala, demana competir de veritat per poder extreure petroli de Santa Coloma en un duel inèdit en la història. L’objectiu és recuperar sensacions fora de casa després de l’ensopegada a la Pobla i donar continuïtat a la bona segona meitat contra el San Cristóbal. 

Sense treva. La UEO té al davant una altra d’aquelles sortides que es poden catalogar de dificultat elevada. No només per la rellevància i el prestigi de l’escenari, el mític Can Peixauet, sinó també per l’arrrencada prometedora que està oferint el conjunt local. És un repte, doncs, a diversos nivells; el primer, tornar a agafar el nivell competitiu i guanyador lluny de la Garrotxa després del mal regust del viatge a la Pobla de Mafumet. El segon, esborrar la primera part contra el San Cristóbal, utilitzar-la per créixer i millorar i  sobretot quedar-se amb la reacció i la personalitat del segon temps. Aquesta competició requereix atenció, intensitat i bàsicament constància en el joc i els resultats per no perdre de vista la resta d’aspirants, que tampoc volen fallar i que comprimeixen al màxim les posicions de privilegi. El tècnic Albert Carbó no podrà disposar encara d’Uri Ayala ni de Carles Mas, a qui li falten un parell de setmanes per recuperar-se de la fractura al dit de la mà.

Com diem, el rival d’aquest diumenge és la Fundació Esportiva Grama, club de nova creació que es va fundar un 2 de juliol del 2013, començant des de les categories territorials (Quarta Catalana) i arribant fins al sostre de la Tercera Divisió (2018-19). Conjunt dirigit per Juanma Pons, ex del CF Badalona o del Gavà, i que compta amb Roger Peris com a màxim golejador amb tres dianes. Alguns fitxatges destacats d’aquest estiu han estat el d’Oriol Molins (Granollers), Adri Recort (Prat), Fran Hernández (Jaen) o Adrien (San Cristóbal) en una plantilla amb tretze renovacions del curs passat i baixes sensibles com l’ex-Olot Yeray Sabariego (Prat), Omar Monterde (Prat), Erik Sarmiento (Manresa) o el davanter Óscar Muñoz (Guineueta). Una Grama que es situa amb 10 punts i un balanç de 3 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Precisament els seus triomfs els ha obtingut com a local davant del Granollers (3-1), l’Hospitalet (2-1), i la UE Sants (2-0).

El partit, corresponent a la vuitena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 11.45h al Nou Municipal de Santa Coloma, altrament dit Can Peixauet, i es podrà seguir en directe amb la transmissió de Ràdio Olot. Com en tots els desplaçaments, l’Olot ofereix un bus a disposició dels socis per acompanyar l’equip. La combinació perfecta per assaltar un camp encara imbatut i poder tornar amb els tres punts cap a la Garrotxa. Som-hi!

BAIXES: Uri Ayala i Carles Mas (lesió).

La prèvia d’Albert Carbó

“M’espero un partit molt difícil, ja s’està veient que la Grama està traient bons resultats en aquest inici de competició. En tots els partits ha pogut guanyar, és un equip que concedeix poc. Haurem de competir de veritat per poder treure alguna cosa positiva”

“És un camp complicat i de grans dimensions, una gespa que no està en les millors condicions. Ens hi haurem d’adaptar.Tots els futbolistes hauran de treure el seu màxim potencial i ser guanyadors en tots els duels”.

“L’Olot de la segona part contra el San Cristóbal és el que volem veure sempre a casa i no ens hem de conformar amb 45 minuts sinó amb 90”.

“Hi ha molts equips que volen estar a la part alta, s’està demostrant que és molt difícil sumar de tres en tres i hem de mostrar la nostra millor versió per guanyar. Qui treballi millor i sigui més constant serà el que finalment estarà a dalt”.

“La Grama és un equip que competeix molt bé durant els 90 minuts i es sent còmode sense pilota, arriba amb moltíssima gent a l’àrea i haurem d’estar ben protegits. Trobarem els nostres moments i hem d’estar amb els cinc sentits posats”.

Precedents

No hi ha precedents contra la Fundació Esportiva Grama, club de nova creació, però sí a Can Peixauet, per exemple contra la UDA Gramenet. L’última visita és de l’11 de febrer de 2013, també a Tercera Divisió, en un duel que va acabar amb empat sense gols (0-0). L’onze de l’Olot va ser Óscar Fornés, Freixa, Serra, Peña, Hostench, Abel, Roca, Roger, Enric Vallès (l’únic de l’actual plantilla), Uri Santos i Carlos Martínez.

 

Leave a Reply