Segona derrota fora de casa (FE Grama 3-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot rep la segona clatellada del curs a Can Peixauet davant d’una FE Grama més intensa i amb les idees més clares en totes les facetes del joc. Els colomencs s’han avançat ben d’hora amb un penal transformat per Fran en una primera meitat força equilibrada i amb algunes arribades olotines. A la represa, el mateix Fran ha situat el segon i Montalbán ha ampliat la renda en uns minuts desafortunats. Kilian Villaverde ha retallat distàncies a les acaballes però en cap moment hem tingut opcions de puntuar. Autocrítica i canvi de xip per a la propera visita de l’Ascó a l’Estadi. 

El matí ja ha començat amb el peu esquerre al minut 6 quan Èric Callís, de forma totalment involuntària, ha comès penal sobre Peris. Fran Hernández ha transformat la pena màxima i ha posat per davant el conjunt local (6′). Poc abans, el mateix Callís havia disposat d’una bona opció en una internada fins a la cuina. Primera meitat força igualada però amb una FE Grama més competitiva i agressiva en els duels i les pilotes dividides. No obstant, l’Olot ha tingut moments de circulació amb la pilota i arribades per bandes, sobretot amb Xavi Ferrón. També un parell de rematades de cap d’Enric Vallès i Ferri López, la novetat avui a l’extrem esquerre. La més clara, però, ha arribat del bàndol local amb un doble tir al pal de la porteria de Batalla que ens ha causat un bon ensurt.

Tot i que Sergi Arranz ho ha intentat amb una mitja volta, l’inici de la represa ha somrigut a les intencions de la FE Grama, que ha pogut eixamplar diferències. Primer ha estat el mateix Fran Hernández, finalitzant un contraatac molt ben portat després d’un servei de cantonada de la UEO a l’altre costat (56′). I cinc minuts després, una pilota filtrada a l’esquena de la defensa l’ha aprofitat Montalbán per definir davant de la sortida de Batalla (61′). Una llosa molt pesada molt difícil de contrarrestar tot i els canvis d’Albert Carbó, que hi ha posat tota la carn a la graella amb Moha i Zaka. En els últims minuts, una passada en profunditat d’Ot Serrano l’ha executat Kilian Villaverde després de controlar amb el pit per signar la diana olotina (84′). Quedava poc temps per a la reacció i tot la voluntat i la insistència dels nostres jugadors, finalment el marcador no s’ha mogut més.

Segona ensopegada del curs que, tot i això, ens manté a la tercera posició amb 14 punts i a tres del líder, ara el Peralada. Cal, però, reflexionar i millorar la imatge d’aquest migdia a Can Peixauet, sobretot a nivell de concentració, lluita i intensitat en un tipus d’escenari molt habitual en la categoria. Fem autocrítica, assumim la responsabilitat i prenem mesures per a solucionar-ho en els propers compromisos. Quedava molta lliga i aquest toc d’atenció ens servirà per aprendre la lliçó. El camí està ple d’obstacles però nosaltres  hem de ser molt més forts per orgull, per història i per honor a la nostra gent. Gràcies als fidels aficionats que avui també ens han acompanyat a Santa Coloma, diumenge contra l’Ascó a casa, i just en el cap de setmana del Centenari, hem de recuperar el camí de la victòria. Tots junts!

FITXA TÈCNICA

FE Grama: Guiseris, Rubi, Alan, Molins (Pantoja, 68′), Montalbán (Antonicelli, 73′), Fran H., Peris (c) (Hicham, 81′), Adrien, Recort (Cabezola, 68′), Escarrabill (Aleix, 81′) i Akrong.

UE OLOT: Batalla, Callís, Blázquez, Gerard, Bigas, Èric Vilanova, Vallès (Ot Serrano, 58′), Eloi (Moha, 70′), Ferrón (Zaka, 70′), Arranz i Ferri López (Kilian, 58′).

Gols: 1-0, Fran de penal (6′), 2-0, Fran (56′), 3-0, Montalbán (61′), 3-1, Kilian (84′).

Àrbitre: Ruben Mancera Anton. Ha amonestat a Pantoja (FEG) i a Enric Vallès, Ferrón i Kilian (UEO).

Incidències: partit corresponent a la vuitena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 400 espectadors al Nou Municipal de Santa Coloma.

 

Leave a Reply