Una salut de ferro (UE OLOT 3-0 FC Ascó)

La Unió Esportiva Olot celebra l’efemèride del Centenari amb una victòria convincent a casa contra l’Ascó. Sergi Arranz ha marcat un doblet, el segon de penal, i Zaka ha tancat el marcador en els últims minuts. Porteria a zero i minuts de bon futbol del conjunt d’Albert Carbó, que es manté invicte a l’Estadi, avui també superant el miler d’espectadors, i iguala als dos altres gironins al capdavant de la classificació. Propera sortida, Guineueta. 

Un cent ben decent. La UEO està de celebració aquest cap de setmana i la festa havia de ser complerta a l’Estadi Municipal. Una jornada rodona que ha acabat amb una nova victòria, la quarta com a locals, que ens deixa ben amunt a la taula. Els olotins han començat dominant i intentant filtrar passades a l’esquena de la defensa ebrenca, que estava molt avançada. L’assistent, però, també ha filat ben prim en la majoria d’accions, fins i tot amb un gol anul·lat a Kilian Villaverde per fora de joc. El mateix Kilian sembraria la llavor de l’1-0 amb una paret ràpida amb Sergi Arranz, que ha executat de puntera a la base del pal i cap a dins (24′). El pistoler es retrobava amb el gol després d’unes setmanes sense veure porteria… I no seria pas l’únic de la tarda. Mateixos protagonistes ja que Kilian s’ha internat amb determinació dins l’àrea petita i el porter Puiggrós l’ha fet caure en la seva sortida. L’àrbitre ha xiulat penal i Arranz ha transformat el seu segon gol (35′). El figuerenc també ha rematat amb decisió un servei de cantonada que, aquest cop sí, el porter visitant ha pogut rebutjar. Resultat favorable i bon joc d’un Olot que estrenava parella de centrals amb la presència d’Enric Vallès al costat de Gerard Batalla.

L’inici de la represa ha arrencat amb una fogonada del conjunt asconenc, un tir de falta molt perillós d’Adrià Fernández que Batalla ha pogut enviar a córner. Però era l’Olot qui seguia collant amb més convicció i perill a l’àrea rival; Arranz n’ha tingut una altra al primer pal i Bigas també s’ha animat amb cama dreta. Carbó ha refrescat l’equip amb Ferri López, Zaka i Callís, avui ocupant posicions més ofensives. Aquests dos últims serien els protagonistes de la sentència; el bianyenc ha marxat per velocitat, s’ha endinsat a l’àrea i ha donat la passada de la mort a Zaka, que ha finalitzat ajustat al pal dret per anotar el tercer (86′). Una segona meitat més oberta en la qual l’Ascó també s’ha deixat veure més a prop de Batalla però els garrotxins, tot lluita, sacrifici i rigor defensiu, s’han mostrat hermètics per deixar el zero al darrere. A destacar, també, el debut a casa de Marc Pijuan, el jove migcampista del filial que ja es va estrenar al camp del Manresa. Molta gent de la casa per gaudir davant de la nostra afició, avui també ben nombrosa amb més d’un miler d’espectadors. Hem demostrat que, tot i complir els cent anys de vida, aquesta Unió Esportiva Olot té una salut de ferro i un gran futur per endavant. De moment, el més immediat és el camp de la Guineueta, on intentarem posar remei als últims resultats fora de casa. Seguim, junts i centenaris! Gràcies per ser-hi sempre!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Blázquez, Gerard, Vallès, Bigas (Ferri López, 65′), Ot Serrano, Eloi (Moha, 65′), Èric Vilanova, Kilian (Callís, 65′), Arranz (Zaka, 75′) i Ferrón (Pijuan, 75′).

FC Ascó: Puiggròs, Genís, Cuenca, Nico (c), Adrià, Pol Benito (Blanch, 80′), Rafa Llop (Meseguer, 75′), Rosales, Càliz (Roda, 75′), Perelló (Amir, 80′) i Ñoño (Miravent, 21′).

Gols: 1-0, Sergi Arranz, (24′), 2-0, Sergi Arranz de penal (35′), 3-0, Zaka (86′).

Àrbitre: Bernat Pedrol. Ha amonestat amb TG a Bigas (UEO) i Pol Benito (Ascó)

Incidències: partit corresponent a la novena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència de 1.003 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans del partit han fet el servei d’honor els quatre jugadors més antics de la història del club: Agustí Torrent, Lluís Guinart, Lluís Maria Clavera i Jaume Noguer. 

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply