Quan el talent flueix (EE Guineueta 1-4 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot se sobreposa a les lesions de Zaka i Enric Vallès i al gol inicial de la EE Guineueta per marxar de Nou Barris amb una resultat contundent a favor. Doblets de Sergi Arranz i Kilian Villaverde a la represa per trencar les dues derrotes a domicili i situar-se en la primera posició de la classificació. Cop de rauxa i segona victòria consecutiva abans de rebre la visita del Granollers.

Reacció de líder. La UEO visitava un dels camps més complicats de la categoria, ja sigui per les dimensions reduïdes, per la pressió ambiental o per l’horari del partit, de nit i amb poca visibilitat. Primera meitat molt intensa i física amb les primeres aparicions ofensives per a l’Olot; Enric Vallès, Xavi Ferrón, Kilian i també Èric Vilanova. La més clara, però, va ser la de Moha al travesser després d’una magnífica jugada trenada. Un Moha que, per cert, va haver de substituir Enric Vallès, tocat amb problemes musculars. Abans, també havia demanat el canvi Zaka El Idrissi, que s’estrenava com a titular i que va deixar el seu lloc a Ferri López. Per tant, un primer temps força accidentat en el qual els locals també van disparar al pal just abans del descans.

La represa va ser frenètica, encara amb més ritme i arribades constants a les àrees. Albert Batalla va volar de forma espectacular per evitar el gol per l’escaire d’Abde. Poc després, la Guine es va avançar en una acció polèmica, ja que Ferran va rematar amb el braç una falta lateral i l’àrbitre va donar per vàlid el gol (53′). Es posava costa amunt el partit i urgia una reacció immediata per sortir amb quelcom positiu de Nou Barris. Dit i fet, ja que la resposta va ser autoritària i fulgurant, d’equip gran. Cursa vertical de Kilian cap a dins l’àrea, surt el porter Xavi, la pilota queda morta i Arranz que l’acompanya a la xarxa (58′). El mateix Sergi Arranz signaria el doblet pocs minuts després; Kilian inicia la transició, obre a banda per Ferri López, que arriba a línia de fons i la deixa rasa i tensa per a la definició marca de la casa del pistoler (66′). En pocs minuts havíem aixecat el resultat advers però calia ampliar l’avantatge per evitar ensurts d’última hora davant d’un rival combatiu, físic i impulsat per la seva sorollosa afició. Va ser en la recta final quan Kilian Villaverde va dir blat per deixar el sac ben lligat. Centrada al segon pal d’Eloi Amagat, control deliciós del barceloní dins l’àrea petita i execució ràpida per sota les cames de Xavi (87′). El tigre Villaverde signaria el quart i definitiu en temps de descompte després de l’assistència a plaer d’un generós Sergi Arranz (91′). Prova superada i amb una reacció col·lectiva que ens fa créixer i que ens fa ser optimistes de cara al futur. Ens situem líders en solitari amb 20 punts i aconseguim tallar la mala dinàmica de dues derrotes fora de casa. I ara, tornem a l’Estadi per rebre la visita de l’EC Granollers, un altre conjunt que s’està jugant les garrofes a la part baixa de la taula. Humilitat i prudència però tota l’ambició del món per seguir en aquest camí i sobretot, mantenir les sensacions d’equip compacte, competitiu i amb un talent ofensiu que, quan flueix d’aquesta manera, no té cap mena d’aturador. Som-hi!

FITXA TÈCNICA

EE Guineueta: Xavi, Ayllón, Pou, Aldana (c) (Simó, 79′), Obispo (Nil, 72′), Ferran, Max (Carmona, 72′), Godbless (Muela, 79′), Padilla, Abde (Pepe, 79′) i Cristian.

UE OLOT: Batalla, Ot, Gerard, Blázquez, Arranz, Èric Vilanova, Ferrón (Callís, 81′), Zaka (Ferri López, 17′ (Eloi Amagat, 81′)), Kilian, Bigas i Enric Vallès (Moha, 35′).

Gols: 1-0, Ferran (53′), 1-1, Arranz (58′), 1-2, Arranz (66′), 1-3, Kilian (87′), 1-4, Kilian, (91′).

Àrbitre: Marc Pujol Prat. Va amonestar amb TG a Ferran, Nil i Pou (Guineueta) i a Xavi Ferrón, Moha i Ot Serrano (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 10 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 300 espectadors al CEM Guineueta de Nou Barris. 

Leave a Reply