Jordi Fernández: “Batalla i Torra són dos porters TOP de la categoria i per sort els tenim aquí”

Els inquil·lins de la porteria del líder de Tercera RFEF són Albert Batalla i Albert Torra. Però qui els prepara? Qui viu el dia a dia amb ells? Qui és l’encarregat de formar-los? Doncs no és cap altre que en Jordi Fernández, jove de 26 anys de Santa Cristina d’Aro arribat aquesta temporada a la Unió Esportiva Olot i amb experiència prèvia al Palamós, Llagostera, Figueres i a la Barça Academy d’Itàlia. 

Bona tarda Jordi, com està actualment la porteria del primer equip de l’Olot?

Està molt tranquil·la i amb ganes de millorar i seguir ajudant a l’equip a complir l’objectiu. I com no, intentar créixer com a porters i com a persones. 

Com valores les qualitats de Batalla i Torra? Què en destacaries de cadascun?

Els dos tenen tenen un nivell molt bo per a la Tercera RFEF. Són porters TOP i per sort els tenim nosaltres. De Batalla en destaco que és molt professional, s’ho deixa tot a cada entrenament, un porter fort i ràpid sota pals amb un 1×1 molt bo. Torra té un gran joc de peus i molta sang freda, que és necessària en molts casos. Sota pals també és un porter molt àgil i ràpid.

L’autocrítica ha de ser necessària, també oi?

Cada dilluns fem vídeo amb els porters i fem autocrítica, però també ensenyem les coses bones que fem, que en són moltes. Això ens fa millorar i l’objectiu és arribar a final de temporada amb un nivell molt alt.

Deu gols encaixats en deu jornades. Què et diu aquesta xifra?

És cert que portem deu gols encaixats, com també que sis d’aquests són en dos partits. Sí que és veritat que hem tingut baixes en defensa i algun gol podria haver estat evitable, però no és excusa. Portem algunes porteries a zero, que també és important, i cal seguir treballant com a equip per intentar deixar-la molts més cops a zero, ja que això és el que ens dóna punts.

Com és el teu dia a dia al club? 

Cada dia arribo a les 14.30h a l’Estadi Municipal i preparo l’entrenament del dia i si cal, de la setmana. A part, els dilluns també entreno al futbol base, en el qual hi ha molt potencial i esperem que algun dia arribi algun porter al primer equip. 

T’has unit aquest estiu al projecte, formant part d’un cos tècnic molt jove. Com ha estat la teva integració a la Unió Esportiva Olot?

M’he integrat molt ràpid i molt bé a l’Olot. Aquí la gent t’ajuda, la gent és molt maca i molt propera. Quan estàs envoltat de persones així, tot és més fàcil.

A nivell de grup, quin objectiu s’ha de marcar el conjunt d’Albert Carbó?

Mirant la plantilla que tenim, l’objectiu ha de ser pujar. Si pot ser quedant primers, millor, i sinó disputant el play-off d’ascens. Hem de treballar setmana a setmana com fins ara per complir aquesta fita. 

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

 

Leave a Reply