PRÈVIA J11: Abraçats al lideratge

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge (16.30h) a l’Esport Club Granollers amb el propòsit d’encadenar la tercera victòria consecutiva i mantenir la seva alta fiabilitat a l’Estadi Municipal. Albert Carbó, que perd Enric Vallès però podria recuperar el central Carles Mas, reconeix el bon moment de l’equip però demana no mirar la classificació per seguir avançant amb pas ferm. Els vallesans, en posicions de descens, han canviat el bloc de dalt a baix amb el retorn de Solivelles a la banqueta. 

Zero confiances. La UEO sap que el camí de Tercera RFEF està ple de trampes i paranys i que requereix del màxim nivell competitiu per tenir opcions d’endur-se els partits. Ho va demostrar al camp de la Guineueta, després d’un parell de relliscades fora de casa, amb una imatge de grup sòlid, cohesionat i amb un poder ofensiu temible. Aprofitar l’estat òptim de Sergi Arranz (6) i Kilian Villaverde (5) és un altre dels objectius dels olotins, que s’ho miren des de dalt de tot de la classificació però amb la resta d’aspirants trepitjant els talons i esperant qualsevol recaiguda. Juguem a l’Estadi, això és sinònim de gols, bon futbol i sobretot victòries que s’han de treballar i mastegar fins al final. I més bones notícies, la possible alta mèdica de Carles Mas després de perdre’s tot l’inici de temporada. També hi serà Zaka, recuperat de la contusió a Nou Barris. En canvi, és baixa Enric Vallès per una petita lesió muscular al costat d’Uri Ayala, que segueix amb el pla previst de recuperació.

El rival d’aquest diumenge és l’Esport Club Granollers, degà del futbol al Vallès Oriental i fundat l’any 1913. Un històric de casa nostra amb més d’una trentena d’equips de formació. És un dels clubs catalans amb més participacions a la Tercera Divisió, vorejant la cinquantena i disputant fins i tot un play-off per pujar a Segona Divisió B (temporada 2003-2004). En l’actualitat, el conjunt granollerí està dirigit per José Solivelles, que torna al club després de la dimissió de Javi Pérez en la tercera jornada. A nivell de fitxatges, el club també s’ha mogut en les últimes setmanes amb l’arribada dels defenses Oumar Bah i Adri Montoro, dels migcampistes Ayub el Harrak i Óscar Castellanos, i dels davanters Jordán Gutiérrez i Aitor Garcia, entre d’altres. Una revolució per intentar canviar el rumb d’una EF Granollers que és antepenúltima de la taula amb 7 punts (2 victòries, 1 empat i 6 derrotes) i és el segon conjunt que més encaixa (16). Fora de casa, els seus registres són d’una victòria (1-3 a la Guineueta) i 3 derrotes. El màxim golejador és Jose Enrique amb tres dianes, seguit de Roger Escamilla amb dues.

El partit, corresponent a la jornada 11 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 16.30h a l’Estadi Municipal d’Olot i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot i Ràdio Granollers. Estrenem l’horari d’hivern a casa amb l’objectiu d’allargar la tònica positiva com a locals des del capdamunt de la classificació. Som-hi, vermells! Som-hi, afició!

BAIXES: Uri Ayala i Enric Vallès (baixa)

La prèvia d’Albert Carbó

“Estem en un molt bon moment, estem amb confiança i tothom rema cap a la mateixa direcció. Som un equip sòlid i fort que confia en sí mateix, hem de demostrar que a casa som molt difícils de batre”.

“Ens hem trobat amb dos derrotes, hem sabut transmetre tranquil·litat i seguir amb la mateixa línia de treball. Això és el que ens ha de portar a estar on volem estar a finals de temporada”.

“Si mirem la classificació i confiem que guanyarem pels resultats a casa, estem molt equivocats. El Granollers és un equip nou i diferent del de principi de temporada. Ha canviat d’entrenador i han canviat molts futbolistes amb uns quants fitxatges. És un Granollers que segur tirarà cap amunt. Ho encarem amb el màxim respecte”.

“Concedeix poques ocasions, se sent còmode sense pilota i són bons en les transicions. Haurem d’estar precisos amb pilota i contrarestar el seu posicionament. Hem de ser protagonistes, juguem a casa”.

“No hem de pensar amb els rivals de la part alta, el Tourmalet comença des de ja i hem de sumar tres punts vitals contra el Granollers”.

Precedents

Llarga tradició d’enfrontaments amb els vallesans. Fins a una vintena de precedents entre UE Olot i EC Granollers hem localitzat a l’hemeroteca, des del curs 1939-40 i sobretot entre els anys seixanta i setanta. El balanç global és de 16 victòries garrotxines, 1 empat i 3 victòries visitants. L’últim precedent a l’Estadi Municipal, de la temporada 2016-17 a Tercera Divisó, va ser amb el resultat de 2-1. Sergio Álvarez i Marc Mas van marcar els gols olotins, mentre que Gil va veure porteria per part vallesana. Bigas, Blázquez i Èric Vilanova van ser titulars en l’onze que va presentar el tècnic Ramon Maria Calderé.

 

 

Leave a Reply