Nota informativa: Junta General d’Accionistes

Aquest vespre s’ha celebrat la Junta General d’Accionistes de la Unió Esportiva Olot SAD amb la presència d’una trentena d’accionistes que han representat el 52% del capital total. S’han aprovat tots els punts de l’ordre del dia i el directiu Eudald Morera, també director general de Royalverd, ha rebut la medalla d’honor per la seva tasca i implicació al club en el que ha estat el moment més emotiu d’aquest acte al Restaurant la Deu. 

Joan Agustí, president UE Olot

“Penso que ha estat un èxit perquè tenim un capital molt dispers, jugadors i tècnics que no són d’Olot. Un 52% és molt positiu, ha estat una junta molt plàcida i s’han aprovat els comptes”

“Hem aconseguit tancar els dos anys del COVID amb positiu i hem presentat un pressupost amb un petit superàvit però hi haurà moltes dificultats per realitzar-lo”

“Hem reflectit que totes les despeses que cauen van relacionades amb federacions, contractes de televisió i lligades a la caiguda de categories. Ara bé, el gruix de socis, patrocinadors i anunciants segueix al costat de la Unió Esportiva Olot i hem de fer el possible per a recompensar-los”

“Després de dues temporades de patiment, la persona més solidària i valenta ha estat l’Eudald Morera. Tot i estar patint, ens ha ajudat cedint les seves instal·lacions per entrenar. És absolut mereixedor de la medalla d’honor i porta el sentiment de tots els directius, jugadors, tècnics i aficionats. Pesa molt més que qualsevol altra medalla”.

Eudald Morera, directiu UE Olot:

“Molt d’orgull i satisfacció per rebre la medalla, crec que tampoc és merescuda. La mereixen els socis, la junta, el president, els patrocinadors i les empreses que fan que l’Olot pugui celebrar cent anys”

“L’agraeixo moltíssim i la portaré amb molta il·lusió i estima, no m’ho esperava”. 

“Tal dia com avui em van detectar un càncer, l’Olot també estava patint a la classificació. Vam compartir moments de dificultats junts i ens conjuràvem mútuament per assolir l’objectiu. L’Olot no ho va poder aconseguir però continua viu i amb molta força i empenta. El meu agraïment a tothom qui m’ha ajudat a viure, això és el que em dóna força”. 

 

 

Leave a Reply